Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Luxuria intră într-o nouă etapă de dezvoltare

I.T.
Companii #Construcţii /

Luxuria intră într-o nouă etapă de dezvoltare

Luxuria Domenii Residence intră într-o nouă etapă de dezvoltare, prin demararea lucrărilor la cea de-a doua fază, care va cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane şi 10 grădini tematice/spaţii verzi pe o suprafaţă de 2.500 mp, potrivit unui comunicat al companiei.

Noua etapă are ca termen de execuţie şi livrare trimestrul al III-lea al anului 2020. Finalizarea structurii celor 3 blocuri din faza I şi a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acestei faze, marchează încheierea perioadei de pre-sale (vânzări off-plan) şi creşterea preţului de listă la 1.700 Eur/mp + TVA incepând cu data de 1 august 2019.

"Prima fază a proiectului Luxuria a avut un succes foarte mare în rândul investitorilor din piaţa de real-estate, aceştia înţelegând primii potenţialul acestei zone, un hub de business emergent cu puţine proiecte rezidenţiale în imediata proximitate. Practic, până la finalul anului 2021, în această zonă vor fi livraţi în jur de 160.000 mp de birouri în care vor lucra aproximativ 17.000 de angajaţi. Luxuria este primul proiect rezidenţial care livrează în acest hub, ceea ce înseamnă un randament investiţional foarte bun, într-un timp relativ scurt", a declarat Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group, compania care deţine Bergamot Developments, dezvoltatorul proiectului, citat în comunicat.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în trei faze, pe un teren cu suprafaţa de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente împreună cu peste 9.650 mp de vegetaţie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

Cele patru clădiri din faza a doua a ansamblului Luxuria vor include unităţi de tip studio, apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, precum şi duplex-uri şi apartamente cu grădină, cu suprafete de la 54 mp până la 327 mp.

Proiectul a primit premiul International Property Awards pentru elementele unice de arhitectură, design şi peisagistică

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS