Peste un milion de clienţi ING Bank au cumpărat o asigurare NN în ultimii 10 ani

F.D.
Bănci-Asigurări / 29 aprilie

Cătălin Elisei, directorul general al companiei de asigurări generale NN Asigurări, parte din NN România

Cătălin Elisei, directorul general al companiei de asigurări generale NN Asigurări, parte din NN România

NN România şi ING Bank România au susţinut peste 1 milion de clienţi să beneficieze de protecţie financiară prin soluţiile dezvoltate ca parte a parteneriatului strategic început în urmă cu 10 ani, printre care asigurări de viaţă, de sănătate, pentru pierderea locului de muncă sau ataşate unui împrumut. În situaţiile acoperite, clienţii care au avut nevoie de asigurare sau familiile acestora au primit în total indemnizaţii în valoare de 25 de milioane de euro până în prezent, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Din acest an, portofoliul de asigurări dezvoltate împreună cu ING Bank se extinde cu un nou produs, asigurarea facultativă de locuinţă NN, care oferă clienţilor protecţie financiară în situaţii care le pot afecta casa, şi vom continua să investim în următorii ani în dezvoltarea de noi soluţii şi experienţe pentru clienţi băncii. Istoria comună şi parteneriatul solid pe care îl avem cu ING Bank ne ajută să înţelegem nevoile clienţilor de servicii bancare şi să le oferim soluţii relevante de protecţie pentru tot ce contează mai mult pentru ei, contribuind la sănătatea lor financiară şi la reducerea vulnerabilităţii în situaţii neprevăzute", spune Cătălin Elisei, directorul general al companiei de asigurări generale NN Asigurări, parte din NN România.

Clienţii care au cont bancar sau accesează un credit ING Bank şi îşi doresc protecţie financiară oricând pe parcursul colaborării cu banca pot cumpăra soluţiile de asigurare NN România online, direct din ING Home'Bank, sau în locaţiile fizice din reţeaua ING Office. În prezent, NN România şi ING Bank oferă în parteneriat asigurarea de viaţă ING Vita Protect, asigurarea de sănătate ING Health Protect, asigurarea pentru pierderea locului de muncă ING Salary Protect, dar şi asigurări care pot fi ataşate împrumuturilor de nevoi personale sau creditelor ipotecare.

"Principiul de la care pornim în strategia noastră de retail banking este cel al relevanţei pentru viaţa de zi cu zi a clienţilor noştri. Fie că vorbim de tipuri de produse sau de servicii intuitive, disponibile oriunde şi oricând, dezvoltăm şi testăm toată oferta noastră prin acest filtru. Acelaşi principiu l-am aplicat şi în produsele dezvoltate împreună cu NN, şi în toţi cei 10 ani am funcţionat atât de bine pentru că am oferit asigurările relevante pentru clienţii noştri, dar şi o experienţă excelentă. Ca exemplu, în perioada pandemiei am lansat asigurarea de salariu, iar acum integrăm în ofertă produsul de asigurare facultativă a casei", spune Anda Păştean, Insurance Product Area Lead la ING Bank România.

Asigurările NN disponibile clienţilor ING Bank au costuri accesibile şi pot fi achiziţionate într-o experienţă digitală, din secţiunea Asigurări NN din aplicaţia de internet şi mobile banking ING Home'Bank. Asigurarea ING Vita Protect costă 18, 36 sau 89 de lei pe lună şi oferă protecţie în cazul decesului din îmbolnăvire sau accident, cu acoperire de până la 1 milion de lei. ING Health Protect costă 12, 35 sau 50 de lei pe lună şi acoperă situaţia unei intervenţii chirurgicale cu până la 15.000 de lei. Pachetele ING Salary Protect au un cost de 15, 30 sau 45 de lei pe lună şi oferă până la 1.500 de lei pe lună în caz de şomaj sau concediu medical prelungit şi până la 480.000 de lei în situaţia invalidităţii ca urmare a unui accident. Iar ING Credit Protect acoperă valoarea creditului în situaţia decesului sau o sumă de bani timp de până la 6 luni în cazul şomajului sau a unei invalidităţi, în timp ce asigurarea de viaţă ataşată creditelor ipotecare acoperă valoarea creditului în caz de deces.

În 2014, diviziile de asigurări de viaţă, pensii şi investiţii ale ING Bank au fost separate la nivel global de grupul bancar şi au devenit NN Group printr-o ofertă publică iniţiată (IPO) la bursa Euronext Amsterdam. Astfel, în România, ING Asigurări de Viaţă şi ING Pensii SAFPAP s-au transformat în NN Asigurări de Viaţă şi NN Pensii SAFPAP, continuând să opereze de atunci complet independent de ING Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6402
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2278
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8856
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9150

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb