Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Premianţi la Olimpiada de Astronomie şi Astrofizică

Ziarul BURSA #Cultură /

Vara aceasta au fost obţinute mai multe rezultate bune la olimpiadele internaţionale. Cele două echipe ale ţării noastre, participante la a XIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică (Keszthely/Ungaria), au reputat un succes de excepţie: zece premii, dintre care două medalii de aur, patru medalii de argint şi patru medalii de bronz.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, medalia de aur şi locul I absolut la proba de Planetariu au fost obţinute de David-Corneliu Turturean (clasa a X-a/Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava).

De asemenea, cu medalie de aur a fost distins şi Robert-Gabriel Păşcălău (clasa a XI-a/Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa). Ambii elevi au făcut parte din echipa A. Medaliile de argint au revenit următorilor elevi: Paul-Florin Rebenciuc (clasa a XI-a/ Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava), George-Cristian Ardeleanu (clasa a IX-a/ Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti), respectiv Constantin-Daniel Nicolae (clasa a XI-a/ Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanţa) şi Theodor Iosif (clasa a XI-a/ Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti). Vlad Roşca (clasa a XII-a/Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti), alături de Daria Teodora Hărăbor (clasa a X-a/ Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi), Flavia-Cristiana Pascal (clasa a X-a/ Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Piatra Neamţ) şi Mihai Vasile (clasa a XI-a/ Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi-au adjudecat medaliile de bronz.

Echipele noastre au fost coordonate şi însoţite de lector universitar doctor Cris­tian Pîrghie (Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava), profesor Victor Păunescu (Liceul Tehnologic Dacia din Bucureşti) şi profesor doctor Petru Crăciun (inspector de specialitate - Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava). Competiţia a reunit peste 200 de concurenţi din 44 de ţări.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS