Spre deosebire de cazul cărnii de porc, carcasa de vită nu este gradată, ceea ce limitează variaţia preţului la două categorii, vită adultă şi tineret.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Adina Mihăilă
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 16 august 2004
Spre deosebire de cazul cărnii de porc, carcasa de vită nu este gradată, ceea ce limitează variaţia preţului la două categorii, vită adultă şi tineret.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Companii /A.B. - 8 octombrie, 14:09
Companii /A.B. - 8 octombrie, 14:06
Companii /A.B. - 8 octombrie, 13:50
Companii /A.B. - 8 octombrie, 13:46
Companii /A.F. - 8 octombrie, 08:52
Companii /T.B. - 8 octombrie, 07:36
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
English Section /George Marinescu - 9 octombrie
English Section /A.V. - 9 octombrie
English Section /O.D. - 9 octombrie
Macroeconomie /George Marinescu - 9 octombrie
Macroeconomie /A.V. - 9 octombrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 9 octombrie
Piaţa de Capital /F.A. - 9 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 9 octombrie
![]() | 5.0963 |
![]() | 4.3898 |
![]() | 5.4805 |
![]() | 5.8842 |
![]() | 570.6857 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 8 octombrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 7 octombrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 6 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 octombrie