Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Andrei Iacomi - 13 octombrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Miscellanea /Dan Nicolaie - 18 octombrie
English Section /Dan Nicolaie - 18 octombrie
Ştiri utilitare / 18 octombrie
Internaţional /Călin Rechea - 17 octombrie
Piaţa de Capital /A consemnat Andrei Iacomi - 17 octombrie
Editorial /Cornel Codiţă - 17 octombrie
Companii /Andrei Iacomi - 17 octombrie
Miscellanea /O.D. - 17 octombrie
![]() | 5.0889 |
![]() | 4.3489 |
![]() | 5.5096 |
![]() | 5.8416 |
![]() | 606.5699 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 17 octombrie
Piaţa de Capital /A.V. - 16 octombrie
Piaţa de Capital /A.I. - 15 octombrie
Piaţa de Capital /A. I. - 14 octombrie