Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Andrei Iacomi - 13 octombrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Ştiri utilitare / 14 noiembrie
English Section /I.Ghe. - 14 noiembrie
English Section /O.D. - 14 noiembrie
English Section /O.D. - 14 noiembrie
Internaţional /George Marinescu - 14 noiembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 14 noiembrie
Editorial /Cornel Codiţă - 14 noiembrie
Macroeconomie /A.V. - 14 noiembrie
Sport /O.D. - 14 noiembrie
Politică /George Marinescu - 14 noiembrie
| 5.0839 | |
| 4.3783 | |
| 5.5032 | |
| 5.7585 | |
| 595.9054 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A. I - 14 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 13 noiembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 12 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 12 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 11 noiembrie
