Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
Internaţional /I.S. - 25 august, 17:26
Politică /A.B. - 25 august, 17:13
Internaţional /A.B. - 25 august, 16:52
Internaţional /A.B. - 25 august, 16:31
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 25 august
Politică /George Marinescu - 25 august
Internaţional /O.D. - 25 august
Companii /A.V. - 25 august
Companii /George Marinescu - 25 august
![]() | 5.0539 |
![]() | 4.3207 |
![]() | 5.3868 |
![]() | 5.8325 |
![]() | 467.7917 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 25 august
Piaţa de Capital /A.I. - 21 august
Piaţa de Capital /A.V. - 21 august
Piaţa de Capital /A.I. - 20 august