Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 12 aprilie
Materii Prime /S.B. - 11 aprilie
Politică /A consemnat Mori Savir - 13 iunie
Internaţional /V.R. - 13 iunie
Internaţional /A.I. - 13 iunie
Editorial /Dan Nicolaie - 13 iunie
![]() | 5.0320 |
![]() | 4.3665 |
![]() | 5.3715 |
![]() | 5.9148 |
![]() | 480.7983 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.V. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.I. - 11 iunie