Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /Călin Rechea - 4 decembrie
Materii Prime /S.B. - 5 octombrie, 17:38
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Internaţional /S.B. - 18 decembrie, 15:19
Internaţional /A.D. - 18 decembrie, 15:12
Companii /ANA FELEA - 18 decembrie, 15:08
Miscellanea /ANA FELEA - 18 decembrie, 15:07
Politică /ANA FELEA - 18 decembrie, 15:06
Piaţa de Capital / 18 decembrie
Companii /A consemnat George Marinescu - 18 decembrie
Companii /Eduard Dumitraşcu, Preşedintele ARSC şi Fondator Defence Network România - 18 decembrie
Sport /O.D. - 18 decembrie
Miscellanea /George Marinescu - 18 decembrie
| 5.0911 | |
| 4.3417 | |
| 5.4593 | |
| 5.7972 | |
| 603.7606 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A. I. - 17 decembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 17 decembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 16 decembrie
Piaţa de Capital /A. I. - 12 decembrie
George Marinescu recorded
