Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 mai 2006
Producătorii vînd kilogramul de carne de porc în viu cu preţuri cuprinse între 0,35 RON şi 0,42 RON şi carcasa de porc cu preţuri cuprinse între 0,55 şi 0,65 RON.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Materii Prime /S.B. - 19 iulie, 15:14
Materii Prime /S.B. - 3 mai, 09:39
English Section /G.M. - 15 septembrie
English Section /I.Ghe. - 15 septembrie
English Section /I.Ghe. - 15 septembrie
English Section /George Marinescu - 15 septembrie
English Section /A.V. - 15 septembrie
English Section /Andrei Iacomi - 15 septembrie
Macroeconomie /George Marinescu - 15 septembrie
Macroeconomie /A.V. - 15 septembrie
Piaţa de Capital /Andrei Iacomi - 15 septembrie
Politică /A.I. - 15 septembrie
Politică /Marius Mataragis - 15 septembrie
Companii /A consemnat Emilia Olescu - 15 septembrie
![]() | 5.0694 |
![]() | 4.3258 |
![]() | 5.4221 |
![]() | 5.8565 |
![]() | 506.8417 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 11 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 10 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 9 septembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 8 septembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 5 septembrie