REYNAERS ROMÂNIA: Piaţa de tâmplărie de aluminiu, creştere de minim 5% în 2019

M.I.
Materii Prime /

Daniel Popa

Daniel Popa

Reynaers România estimează o majorare de 10% a cifrei de afaceri în acest an  

Reynaers Aluminium România, estimează o evoluţie a pieţei de tâmplărie de aluminiu cuprinsă între 5 % şi 10 % până la finele acestui an. Totodată, reprezentanţii Reynaers România se aşteaptă la aceeaşi creştere procentuală a cifrei de afaceri a companiei în 2019, susţinută de direcţiile pieţei, precum şi de strategia de dezvoltare planificată.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers România, a declarat: "Tendinţele ne arată că piaţa s-a maturizat, drept urmare atât industria, cât şi business-ul nostru evoluează organic, conform aşteptărilor. Creşterea domeniului în care activăm se datorează, în mare parte, rezultatelor obţinute în urma unui amplu proces de educare a pieţei, prin care s-au făcut cunoscute avantajele pe termen lung ale soluţiilor de înaltă calitate.".

Dacă la nivelul anului 2018, reprezentanţii Reynaers România estimau o valoare a pieţei de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru anul curent aceştia estimează o rată de creştere a domeniului cuprinsă între 5 % şi 10 %, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Anul trecut a fost marcat de o majorare cu 18 % a business-ului Reynaers România, comparativ cu 2017, înregistrând cu 8 % peste prognozele realizate. Creşterea a fost susţinută, preponderent, de trendul ascendent al pieţei de construcţii, cât şi de orientarea clienţilor către soluţii premium. Pentru 2019, Reynaers estimează o creştere de 10 % a cifrei de afaceri, determinată de un plan de investiţii menit să consolideze poziţia companiei pe piaţa locală.

Peste 60 % dintre livrările efectuate în 2018 de Reynaers Aluminium pe plan local au fost reprezentate de sistemele de tâmplărie şi uşi glisante pentru proiectele rezidenţiale, existând o pondere echilibrată între gamele de produse. În principal, cele mai multe cereri s-au înregistrat pe segmentul rezidenţial - atât ansambluri, cât şi case, precum şi zona de office. Printre cele mai mari proiecte onorate de Reynaers în 2018 se numără One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, Rahmaninov Residence, Aviaţiei Park, Catedrala Mântuirii Neamului, Arctic Găieşti, Oregon Park, Amber Gardens etc, conform aceluiaşi comunicat.

Pentru anul acesta, compania are în derulare un amplu plan de investiţii, menit să îi consolideze poziţia în industrie, Reynaers Aluminium având în prezent o cotă de piaţă de circa 14-15 %. Astfel, printre direcţiile de dezvoltare se numără lansarea unui nou centru logistic, mai performant, alături de continuarea procesului de extindere la nivel naţional, demarat la început de 2018. În prezent, compania acoperă zone precum Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Totodată, printre obiectivele companiei se numără continuarea procesului de educare a pieţei, prin diverse strategii dezvoltate. Spre exemplu, una dintre direcţiile Reynaers în acest sens este pregătirea propriilor parteneri, prin training-uri de formare profesională (propriile conferinţe R-Learning), vizite de specializare la sediul companiei din Belgia, precum şi cursuri dedicate la nivel local, mai informează comunicatul citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS