Schneider Electric îl numeşte pe Ruben Llanes în funcţia de Chief Executive Officer Digital Grid

R.S.
Companii / 17 mai

Ruben Llanes

Ruben Llanes

Schneider Electric l-a numit pe Ruben Llanes în funcţia de Chief Executive Officer Digital Grid. În cadrul liniei de business Innovation at the Edge a Schneider Electric, Digital Grid îşi propune să accelereze modernizarea reţelei, de la reţea la prosumer, sub pilonii inovaţiei, adoptarea tehnologiilor noi şi parteneriatelor, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cu accent pe asigurarea unei reţele digitale rezistente şi eficiente şi pe furnizarea de software şi soluţii de management al reţelei de cea mai bună calitate, businessul continuă să crească, să evolueze şi să se poziţioneze în cel mai bun mod pentru a deservi utilităţile, utilizatorii de energie, clienţii şi partenerii.

Anterior CEO al AutoGrid, Llanes a susţinut dezvoltarea companiei, a introdus procese şi metode îmbunătăţite şi a lansat noi soluţii, inclusiv VPP-uri la cheie. Mandatul său a culminat cu vânzarea AutoGrid către Uplight în primul trimestru al anului 2024. Experienţa colectivă a lui Llanes îmbină o misiune comună de digitizare şi modernizare a reţelei, consolidând valoarea pe care Schneider Electric şi ecosistemul său de companii de portofoliu, investiţii şi parteneri o aduc industriei. Această evoluţie permite comapaniei să se extindă mai rapid şi mai larg, generând perturbări şi transformări în sprijinul tranziţiei energetice.

Cu un portofoliu unic care permite reţelele viitorului, Schneider Electric oferă soluţii complete pentru operarea reţelei, ADMS, DERMS şi managementul activelor, reţelelor şi performanţei, abordând provocările industriei într-o abordare holistică şi modelând un ecosistem energetic mai democratizat, se menţionează în comunicat.

Llanes a ocupat funcţii anterioare la Schneider Electric, inclusiv vicepreşedinte, National Sales Force şi vicepreşedinte, Channel Business Development & Strategy. În ambele roluri, el a permis cu succes transformarea strategică şi creşterea companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb