Stănescu: "Avem obligaţia să arătăm românilor că această coaliţie de guvernare reuşeşte până la capăt"

T.B.
Politică / 1 decembrie 2023

 Paul Stănescu, Secretarul general al PSD

Paul Stănescu, Secretarul general al PSD

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, vineri, că politicienii au obligaţia să lupte în continuare ca România să intre în spaţiul Schengen, adăugând că există totodată obligaţia ca membrii coaliţiei de guvernare să arate românilor că aceasta va reuşi până la capăt, conform paginii sale de socializare.

Conform sursei menţionate "Astăzi, de Ziua Naţională a României, este important să conştientizăm că valorile noastre, tradiţiile şi istoria sunt repere ale unităţii româneşti, indiferent unde trăiesc românii. Comunităţile de români din afara graniţelor reprezintă o prioritate a Guvernului României, iar misiunea acestuia este de a susţine drepturile şi interesele lor oriunde s-ar afla. Suntem într-un moment în care este crucial să recunoaştem şi să confruntăm inegalităţile şi nedreptăţile care încă persistă, pentru că ele afectează alegerea multora de a rămâne sau de a pleca în afara graniţelor ţării", a scris Stănescu pe Facebook.

Acesta a mai transmis pe reţeaua de socializare că "În acest parcurs, cu toţii trebuie să fim uniţi, pentru că angajamentul PSD pentru mai multă dreptate socială şi echitate în societate este unul ferm şi pe termen lung. Avem datoria să luptăm în continuare ca România să intre în spaţiul Schengen, să fie respectată, astfel încât românii să beneficieze de aceleaşi drepturi în cadrul UE! Trebuie să fim uniţi şi în această direcţie şi să acţionăm. Avem, de asemenea, obligaţia să arătăm românilor că această coaliţie de guvernare reuşeşte până la capăt. Comunicarea şi colaborarea, respectarea diversităţii de opinii şi perspective politice, concentrarea pe interesul naţional şi implementarea reformelor sunt garanţii ale supravieţuirii coaliţiei şi trebuie să le avem în minte tot timpul. La mulţi ani tuturor românilor de Ziua Naţională a României!", a transmis secretarul general al PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Nu exista dubii .Intram in Schengen probabil partial pina la sf anului 2023 .Cresterea pensiilor , dezvoltarea fara precedent a Romaniei , oferirea ajutorul lui total indreptat catre Ucraina , aduce Coalitiei cistigarea alegerilor la mare distanta de opozitia deja sfirtecata si plimbata aiurea cu trenul prin tara .Exemplul ce mai viu a fost imensul numar de cetateni prezenti in Bucuresti si spirtul lor de onestitate si de respect adresat tarii .

    " Dacă tot pierdem, măcar să câștigăm "!

    Tractoristul combinator este mare politician. Astept ziua in care va primi ceea ce merita.

    V-ați îndeplinit deja obiectivul. Suntem datori vânduți, fara niciun viitor și plini de speciali ca caprele Mariucăi de râie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb