SUPLIMENT IC&T Feedback în timp real pentru angajaţi - o nouă soluţie TotalSoft care promite o creştere a performanţei forţei de muncă

Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 mai 2021

Feedback în timp real pentru angajaţi - o nouă soluţie TotalSoft care promite o creştere a performanţei forţei de muncă

Pentru a răspunde nevoii de feedback continuu şi în timp real pe care o are noua generaţie, TotalSoft a lansat o soluţie dedicată, ce promite dezvoltarea competenţelor angajaţilor, respectiv o creştere a performanţei şi motivării forţei de muncă. Soluţia vine sub forma unui modul integrat în Charisma HCM, sistemul TotalSoft pentru managementul resurselor umane.

Dacă în mod tradiţional, performanţa angajaţilor este revizuită trimestrial, bianual sau o dată pe an conceptul de feedback continuu reprezintă o metodologie care scurtează semnificativ timpul necesar procesului de evaluare. În primul rând, soluţia facilitează accesul companiei la informaţii legate de performanţa fiecărui angajat şi oferă o perspectivă în timp real a tendinţelor şi nevoilor de dezvoltare a competenţelor acestora. Pe de altă parte, un volum mai mare de feedback din partea colegilor ajută angajaţii să îşi înţeleagă mai bine propriile performanţele actuale şi să facă îmbunătăţiri.

Cum funcţionează soluţia TotalSoft de feedback în timp real

Noua metodologie presupune trans­miterea şi recepţia de feedback la fiecare câteva zile/săptămâni, în timpul sau după ce un proiect major a fost încheiat, ori chiar după fiecare interacţiune între colegi. Funcţionalităţile modulului diferă în funcţie de rolul celui care oferă sau primeşte feedback.

Astfel, departamentul de HR beneficiază de un chestionar complet personalizat, care poate include imagini şi acces complet la toate feedback-urile şi comentariile angajaţilor. Pentru angajaţi, procesul este foarte simplu şi presupune acordarea unei note şi, opţional, a unui comentariu colegului de proiect pentru care autorul feedback-ului rămâne anonim.

La rândul său, angajatul care primeşte feedback poate vedea numărul total de feedback-uri şi numărul de colegi unici de la care a primit, scorul pentru fiecare feedback în parte precum şi evoluţia scorului general lunar. Rezultatele sunt afişate într-un mod grafic, atât în rapoarte, cât şi sub formă de "dashboards", ceea ce permite managerilor să utilizeze informaţiile pentru dezvoltarea competenţelor angajaţilor şi oferirea unui mediu pozitiv şi eficient de muncă.

Conform specialiştilor, utilizarea aces­tei soluţii poate îmbunătăţi motivaţia angajaţilor prin reducerea ori eliminarea comportamentelor negative asociate cu evaluările de feedback, un nivel ridicat de implicare a angajaţilor (engagement) şi o rotaţie mai mică la acest capitol, precum şi o productivitate ridicată. Pe termen lung, asta se traduce într-o satisfacţie mai mare la locul de muncă şi un mediu de lucru mai propice şi eficient.

(C)

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu exista o nevoie de feedback permanent e o găselniță.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb