SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII"Prevenţia, cea mai bună metodă pentru tratarea virozelor"

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 24 noiembrie 2021

"Prevenţia, cea mai bună metodă pentru tratarea virozelor"

(Interviu cu Narcisa Diaconu, Directorul General al Complexului Balnear Turism Covasna)

Reporter: Cum a afectat pandemia piaţa pe care activaţi?

Narcisa Diaconu: În ultimii doi ani, piaţa globală de wellness a fost extrem de afectată din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei. În cadrul Complexului Balnear Turism Covasna oferim un mix de servicii prin crearea unor pachete atât pentru corp şi suflet, dându-le turiştilor noştri posibilitatea de a beneficia de servicii de wellness, cât şi de tratament atât în scop de prevenţie, cât şi de recuperare.

Reporter: Ce strategie aţi abordat pentru a trece mai uşor prin aceasta criză sanitară?

Narcisa Diaconu: Strategia de abordare a constat în realizarea unor fluxuri şi proceduri interne care să asigure funcţionarea Centrului SPA&Wellness în condiţii de siguranţă atât pentru turişti, cât şi pentru personal, acestea fiind autorizate de către DSP.

Reporter În contextul în care virozele sunt cele mai întâlnite afecţiuni în această perioadă, care sunt soluţiile să ne tratăm de acestea prin wellness?

Narcisa Diaconu: Pentru tratarea virozelor, cea mai bună metodă este cea a prevenţiei, care poate fi relizată prin serviciile SPA & Wellness, în combinaţie cu tratamentul balnear care utilizează factorii naturali de cură: aerul, mofetele şi băile carbogazoase. Tratamentul este indicat în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, de diferite tipuri; afecţiuni reumatismale degenerative, spondiloze cervicale, dorsale şi lombare, artroze, poliartroze, cauzate inclusiv de sedentarism şi poziţia la birou; afecţiuni postraumatice, stări după operaţii pe muşchi, oase şi articulaţii, stări după entorse, luxaţii şi fracturi; afecţiuni neurologice periferice şi centrale, pareze uşoare şi sechele tardive, afecţiuni respiratorii, afecţiuni ginecologice, afecţiuni metabolice si de nutriţie, boli profesionale, stări de stres, anxietate, panică, depresie, boli de piele (dermatite de diverse tipuri, psoriazis, eczeme).

Reporter: Care sunt tratamentele pe care le oferiţi?

Narcisa Diaconu: Tratamentele din cadrul Centrului de Tratament şi SPA&Wellness, alături de cele oferite în cadrul Beauty Center Căprioara by Gerovital Equilibrium acoperă o gamă largă de proceduri realizate atât pentru corp, cât şi pentru suflet în contextul actual dificil care implică atât stres fizic, cât şi emoţional. Procedurile sunt: termoterapie, hidroterapie, electroterapie, magnetoterapie, ultrasonoterapie, terapia laser, drenajul limfatic, terapia cu unde şoc, masoterapia şi terapia cu radiofrecvenţă.

Reporter: În ce măsură pacienţii apelează la tratamentele din aceste centre?

Narcisa Diaconu: O parte semnificativă a pacienţilor sosiţi la tratament apelează la servicii de SPA&Wellness, iar din ce în ce mai mulţi au devenit clienţi fideli ai Centrului de înfrumuseţare, Beauty Center Căprioara by Gerovital Equilibrium, deschis în anul 2020, în plină pandemie.

Reporter: Cum a evoluat turismul balneo în ultimii ani?

Narcisa Diaconu: Piaţa turismului balnear a avut o evoluţie ascendentă, în prezent trendul menţinându-se întrucât există o preocupare majoră din partea turiştilor din toate categoriile de vârstă pentru sănătate - prevenţie şi recuperare - cu factori naturali de cură: mofete, ape minerale şi aer puternic ionizat.

Reporter: Care este profilul turiştilor balneo?

Narcisa Diaconu: Turiştii balneo sunt din toate categoriile de vârstă, care vin atât pentru prevenţie, cât şi pentru tratament. Am demarat mai multe campanii de promovare, existând o diversificare a pachetelor şi serviciilor noastre pentru a veni în întâmpinarea tuturor categoriilor de clienţi şi inclusiv de a crea o educaţie pentru turismul de sănătate şi a accentua avantajele prevenţiei.

Adresabilitatea pieţei este echilibrată atât pentru serviciile oferite în cadrul Centrului SPA&Wellness, cât şi pentru serviciile de tratament şi prevenţie, cei mai mulţi optând pentru realizarea unui mix între cele două.

Reporter: Ce investiţii au fost făcute în centrele wellness?

Narcisa Diaconu: Centrul SPA&Wellness a fost modernizat în anul 2020, fiind ridicate standardele şi diversificate serviciile oferite.

Reporter: Ce perspective are Complexul Balnear Turism Covasna?

Narcisa Diaconu: Domeniul de dezvoltare a serviciilor SPA&Wellness, combinat cu serviciile de prevenţie şi tratament pentru promovarea turismului de sănătate, prezintă posibilităţi de dezvoltare extrem de mari având în vedere poziţionarea Centrului de Tratament Balnear Covasna într-o zonă cu o bioclimă deosebită şi unică la nivel mondial - singurul centru balnear cu trei mofete amplasate direct pe sursa de gaz mofetic.

Reporter: Vă mulţumesc!

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro