Teslounge Bucharest anunţă inaugurarea primului showroom independent pentru maşini Tesla din România

S.B.
Companii / 18 februarie 2021

Teslounge Bucharest anunţă inaugurarea primului showroom independent pentru maşini Tesla din România

Teslounge Bucharest anunţă deschiderea primul showroom independent din România dedicat maşinilor Tesla. Are o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi şi este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Mai mult, din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră în România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Începând cu luna februarie, clienţii din România pot descoperi cele mai populare maşini electrice din lume la showroom-ul Teslounge din Bucureşti, situat pe strada Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2. Acesta va fi deschis pentru public din data de 22 februarie.

"Mă bucur că am reuşit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piaţa din România maşini Tesla şi să facem posibilă achiziţia direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din ţară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internaţional, dar şi să susţinem procesul de achiziţie. Acum, cei interesaţi de un model Tesla pot veni la showroom şi pot testa maşinile. Oferim clienţilor noştri asistenţă pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive şi până la serviciile de service. Pachetele noastre sunt special create în aşa fel încât să oferim condiţii avantajoase de cumpărare şi un cadru în care cei interesaţi să experimenteze ce înseamnă să conduci o maşină Tesla", a declarat Vlad Măcelaru, Director de marketing şi vânzări, Teslounge Bucharest.

Teslounge Bucharest este singurul finanţator pentru achiziţia de maşini Tesla în România

Teslounge Bucharest aduce pe piaţa din România opţiunea de a oferi celor interesaţi de achiziţia modelelor Tesla servicii complete de finanţare. Compania oferă suport financiar şi de leasing în condiţii avantajoase. Astfel, împreună cu lideri din sectorul finanţărilor auto şi al asigurărilor, compania oferă produse gândite special pentru achiziţionarea acestor maşini. Investiţia este realizată cu aportul exclusiv al Teslounge Rent & Lease.

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanţa achiziţia a cel puţin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesaţi şi în contextul acordării subvenţiei oferite de statul român pentru achiziţia autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, RABLA PLUS.

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unităţi în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Un factor important în creşterea adopţiei este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare şi bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienţii pot beneficia de o subvenţie totală de 55.000 lei.

Prin prezenţa în Bucureşti, Teslounge le este alături clienţilor în toate etapele procesului de achiziţie, pornind de la informaţii despre dotări până la suportul pentru programul RABLA şi operaţiunile de service. Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienţii sunt ajutaţi să trimită maşina în Austria, dacă e necesar.

În ceea ce priveşte planurile Tesla pentru România, compania a anunţat că va instala superchargere în patru oraşe: Bucureşti, Piteşti, Timişoara şi Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depăşit borna de 100.000 unităţi produse într-un an. Considerând popularitatea de care deja se bucură acest automobil în rândul clienţilor din România, posibilitatea plasării comenzilor pentru noile modele S şi X şi demararea producţiei de Model Y în Germania începând cu jumătatea acestui an, Teslounge se aşteaptă la o cerere în continuă creştere în 2021.

Investiţia de acum în primul showroom din România şi cel mai mare din Sud-Estul Europei deschide publicului român posibilitatea să descopere îndeaproape modelele Tesla prin test-drive, dar şi să aibă acces la servicii financiare, suport logistic şi asistenţă în procesul de achiziţie.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro