Tichet dublu pentru un alt tramvai numit dorinţă

Cornel Codiţă
Ziarul BURSA #Editorial / 21 august 2020

Cornel Codiţă

Convenţia Partidului Democrat i-a urcat pe Joe Biden şi Kamala Harris la clasa I-a cu speranţa că vehiculul lor electoral nu se va mai opri decît pe peronul Casei Albe. Singura problemă, celălalt tramvai numit "Dorinţă", închiriat şi călărit încă de la jumătatea mandatului de Preşedintele în exerciţiu al SUA şi candidat al Partidului Republican, Donald Trump.

Startul democraţilor nu este cîtuşi de puţin impresionant. Nu doar pentru că tradiţionala convenţie a fost trans­latată în spaţiul virtual, unde entuziasmul uriaşei adunări a susţinătorilor poate fi cel mult sugerat. Dacă este vorba despre resurse financiare, prea multe iluzii democraţii nu pot să îşi facă. Pînă la final, balanţa cu republicanii va fi mai degrabă echilibrată. Ici şi colo, în diferite momente ale cursei electorale, cînd un candidat, cînd celălalt a luat-o puţin înainte. Cu picătura sau cu milioanele, contribuţiile însă curg şi de o parte şi de cealaltă. Interesele sunt imense şi nu este timp pentru "economii" şi "reduceri bugetare". Costurile unei campanii prezidenţiale au devenit astronomice. Bătălia pentru mobilizarea acestor resurse este, de departe, una dintre cele mai importante în marea campanie pentru Casa Albă. Deloc întîmplător este şi aspectul ei cel mai puţin vizibil. "Totul pentru partid, totul pentru Casa Albă" este lozinca în spatele căreia zeci de mii de activişti vor lucra, la firul ierbii, zi şi noapte, pînă în ultima zi, pentru fiecare cec de 5, 10 sau 20 de dolari. În spatele lor, echipele specializate în acţiunile de mobilizare financiară a "donatorilor importanţi", unde ordinul de mărime este de zeci sau chiar sute de mii de dolari. În sfîrşit, în spatele tuturor, echipele pentru "operaţiuni speciale", cele care lucrează cu donatorii strategici, unde ordinul de mărime al donaţiilor este la nivelul milionului sau chiar al zecilor de milioane de dolari.

Prima categorie dă banii cu o singură speranţă: candidatul lor va ajunge la Casa Albă. A doua categorie are nu numai speranţe, ci şi cerinţe din partea viitoarei administraţii, dacă se alege candidatul pentru care au dat banii: un post, o funcţie, un sprijin politic pentru viitoarele alegeri, o investiţie federală etc. În sfîrşit, cu ultima categorie negocierile sunt mult mai complexe, dar, în acelaşi timp, foarte aplicate. Macro soluţii legislative pentru eliberarea sau accesul la importante resurse financiare, ori oportunităţi de afaceri rezervate, funcţii de prim rang pentru unul sau altul dintre oamenii "donatorului" etc. Dacă este adevărat că în America nu există "prînz pe gratis", atunci cu siguranţă nici donaţii importante pe daiboj nu există.

Din perspectiva "actorilor de pe scenă", echipa democrată este încă în urma lui Trump. Prezenţa Kamalei Harris este un uriaş cîştig. Dintre toate personalităţile democrate cu care Trump s-a ciocnit în confruntări publice, direct şi indirect, este singura care l-a pus la pămînt de fiecare dată, iar omul i-a cam luat frica. Din această perspectivă, democraţii ar fi făcut mult mai bine să o împingă pe Harris pe primul loc al tichetului democrat şi să îi lase lui Biden rolul de secund, care i se potriveşte mult mai bine şi pentru care chiar este calificat. Orgoliile şi regulile de precădere ale politicii, ca şi teama de a crea imaginea unui partid democrat "deviat" mult prea la "stînga" au hotărît, însă, invers, menţinînd astfel hadicapul cu care democraţii au plecat la drum, încă din faza preliminariilor. Trump versus Binden este un meci pierdut din start, între "un greu" şi "o muscă". Biden/Harris versus Trump este un meci ceva mai echilibrat, dar nici pe departe cîştigat din start.

Echipa greilor de susţinere pentru tichetul democrat, Obama, Barack şi Michelle, Hillary Clinton şi Pelosi, nu a făcut nici ea gaură-n cer. Aproape toate discursurile au ocolit punctele cu adevărat vulnerabile ale lui Trump, pentru a ataca aspecte mai mult sau mai puţin periferice ale personalităţii sale. Ciudat, dacă nu chiar... foarte ciudat! Fostul Preşedinte Obama i-a reproşat lui Trump că "nu a intrat în rol" şi a folosit cea mai înaltă funcţie publică din America doar pentru a îşi satisface orgoliile şi nevoia de atenţie din partea publicului; Hillary a vorbit in extenso, dar la modul general, despre "inadaptabilitatea lui Trump" la cerinţele funcţiei prezidenţiale, încercînd să lipească pe primul său mandat eticheta "eşec". Nimic despre modul în care Trump, Preşedintele, a călcat Justiţia în picioare, spre exemplu. Dacă în România, după ce procurorii ar fi formulat o soluţie care cerea instanţei vreo 10 ani de închisoare pentru omul de încredere al Preşedintelui, acelaşi Preşedinte ar fi ieşit public să spună că lui i se pare soluţia injustă, CSM-ul nostru ar fi luat foc! Dar, dacă după aia, însă, Ministrul de Justiţie ar fi intervenit în acelaşi dosar, astfel încît toţi cei 4 procurori care au instrumentat iniţial cazul şi-au dat demisia, iar cei care au preluat cazul au redus drastic cererea de pedeapsă? Cum s-ar fi numit asta în România!!!! Cred că siluirea cu perversiuni a Justiţiei şi ar fi urlat toată lumea, de la Comisia Europeană, la Consiliul Europei şi de la ong-urile "dedicate" pînă la ONU!!! Ciudat, dar nici pe Obama, nici pe Hillary Clinton, nici pe alţi vorbitori importanţi la Convenţia democraţilor, nu i-a interesat prea mult această plimbare a "elefantului Trump" prin magazinul de porţelanuri al Justiţiei americane!!! Iar, acesta este doar un exemplu dintre sutele care l-ar fi putut pune pe "Trump-Preşedintele republicanilor" într-o lumină nu defavorabilă, ci pur şi simplu "neagră", dar care au fost "ratate", ori ignorate de vorbitori.

Nu încape îndoială, startul democraţilor este unul împiedicat, fără zvîc, cu gloanţe şi obuze trase mult alături de liniile inamice şi, mai ales, departe de punctele sensibile ale centrului de comandă al contracandidatului republican. Deocamdată, sondajele generaliste dau încă în faţă tichetul democraţilor. Nimic însă nu este hotărît, iar bătălia va fi una de exterminare, dusă pînă în pînzele albe, inclusiv în ariergardă. Vezi acuzaţiile de falsificare a votului şi posibilitatea ca Trump să nu recunoască rezultatul votului, dacă el îi este defavorabil. În plus, să nu uităm, Trump încă nu a umblat la magazia cu muniţie incendiară! Desigur, mai este timp ca şi el să facă greşeli tactice importante, ori greşeli strategice care să îl coste în cele din urmă reînoirea mandatului de la Casa Albă. Toate acestea le vom şti însă, doar pe măsură ce vom vedea desfăşurată campania celor două partide. Două tramvaie care poartă numele "Dorinţa", dintre care doar unul va fi tras la peronul cu covor roşu în faţa Casei. Albe... desigur!

Opinia Cititorului ( 15 )

 1. și pleacă putrezi de bogați" - - minutul 2 Libertatea se referea și Donald?

  "Lemn cu GPS" minutul 4 și 26“ era și dorința lui M. Jackson?

  Este normal ca pensionarii să vrea să conducă Statele iar cei de 30—50 de ani nici să nu candideze?  

  1. Criza liderilor este generala, nu numai in Romania.In plus pensionarii au mai multa intelepciune. Daca liderii folosesc doar creierul reptilian va dati seama de calitatea si acestor elite politice numite lideri.

   Liderii actuali au un nivel al constiintei ca al unui copil de 8 ani.,,nu numai cei politici...

   Tinerii sunt fara minte! Educatia este in panta abrupta iar rezultatele se vad in calitatea liderilor nou formati...ar fi si mai rau cu lideri tineri!

   “Îi vom arăta că nu suntem puternici…prin a-l reduce la tăcere, a-l da afară de la lucru, a-i închide contul bancar, a-l da în judecată și a-i hărțui familia” – ar fi ilar într-o comedie sau o piesă de teatru, din păcate este o tragedie pe care o trăim cu toții.

  Portretizări sau caricaturi care exprimă faptul că EI LIDERII, creiere reptiliene, conduc lumea sau controlează instituții majore cum ar fi rețele media, economia sau guverne vor fi de asemenea interzise.

  Conceptul conform căruia EI LIDERII, creierele reptiliene, folosesc forță disproporționată să reducă la tăcere pe oamenii care îi acuză că ar avea multă putere și influență ar fi destul de amuzant dacă nu ar fi înfricoșător. 

  1. „Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

   Mafia financiară câștigă cu orice președinte, căci președinții și guvernele sunt oamenii lor.

  Adormind de armonia

  Codrului bătut de gânduri, 

  Flori de tei deasupra noastră

  Or să cadă rânduri-rânduri. 

  1. "Dorinţa"- tramvai cu tichet dublu...

   Sau doua tramvaie?

   Tramvaiul este campania sau poate chiar un alt mandat.

   Tiketul dublu se refera la cei doi candidati doritori sa ajunga la destinatie...fiecare in tramvaiul sau..insa doar unul va ajunge la Casa alba , pe covorul rosu. Cine sa fie, cine sa fie? 

   Niciun președinte al SUA nu a fost un susținător mai evident al corporațiilor decât președintele Trump. Printre altele, el a favorizat corporațiile prin scăderea taxelor și le-a privilegiat prin reducerea comerțului liber. El a purtat un război comercial cu China, a sancționat economic Rusia, a sprijinit orbește Israelul, a exercitat presiuni asupra Venezuelei și Iranului din punct de vedere politic și financiar. Președintele Trump nu poate decât să-i susțină pe cei bogați, iar cei bogați nu pot găsi un președinte mai bun pentru ei înșiși. Și totuși, presa corporativă deținută de cei bogați l-au atacat pe președintele Trump de la începutul mandatului său. Știu, Trump are un caracter ciudat și minte foarte mult. Dar de ce şi-ar ataca cei cu bani cel mai valoros bun al lor din SUA?

   O altă întrebare este motivul pentru care ratingul președintelui Trump crește odată cu o politică care este în mod tradițional disprețuită de oameni. Politica sa ar fi trebuit sa fie apreciată la un nivel scazut. Dar cu un rating scăzut, Trump nu ar putea să-i susțină pe cei bogați. Cred că acesta este motivul pentru care cei bogați au creat o conspirație, care a sporit ratingul lui Trump prin inducerea în eroare a poporului american în totalitate. Am creat o teorie a conspiratiei care prezintă cum a fost facută. Este o înșelătorie strălucită a poporului american.

   Bogaţii au inventat amestecul ruşilor în alegerile din SUA şi l-au acuzat pe Trump de cooperarea cu rusii. Apoi, cei bogați i-au atribuit unui procuror special, Robert Mueller, sarcina pentru a investiga „interferența” Rusiei în alegerile din 2016 din Statele Unite și legăturile „suspecte” dintre asociații lui Trump și oficialii ruși. Investigația a durat doi ani, iar opoziția a salutat-o, sperând că Trump va fi pus sub acuzare pentru politica sa îngrozitoare. În această perioadă, cei bogați au încurajat opoziția să îl atace pe președintele Trump, susținând că dovada sprijinului Rusiei pentru Trump în alegeri va apărea în scurt timp. Presa controlată de cei bogați a acoperit în mod isteric fiecare eveniment, ceea ce a născut suspiciuni în privinţa cooperării dintre Trump și Rusia. Şi astfel au fost păcăliţi oamenii. 

   În cele din urmă, după doi ani de investigații dure, raportul Mueller a declarat că nu a găsit dovezi că campania președintelui Trump a conspirat sau s-a coordonat cu rușii; nici că Trump a obstrucționat justiția. Bineînţeles, nu au putut găsi nici o dovadă pentru că oamenii bogaţi au inventat-o. Raportul Mueller l-a făcut pe președintele Trump nevinovat după doi ani de acuzații. A crescut rata de susţinere a lui Trump, astfel încât acesta este binevenit să continue să-și îndeplinească politica teribilă. Rata de susţinere a opoziției a scăzut, deoarece a pierdut credibilitatea după doi ani în care a sprijinit acuzațiile false aduse președintelui Trump. Nu va putea schimba politica teribilă a Trump. Bogatii au câştigat prostind poporul. 

  DE la HOMO SAPIENS LA METAHUMAN, la omul spiritual 

  Fiecare sutra este o lectie pentru fericire. Fericirea, bucuria taie raul de la radacina! 

  Dopamina, seretonina, ajuta autovindecarea, legat de hormonii glandei pituitare.De aceea dupa meditatie suntem fericiti, ne simtim ca noi nascuti. 

  Solutia este detasarea de viata, prin linistirea mintii. Cu cat lupti mai mult cu atat intaresti mai mult dusmanul. Aseara aveam dureri de spate, dupa o meditatie ghidata dupa o sutra indiana, eu sunt universul, nu am mai avut absolut nimic.Când ne gândim la ființă umana ar fi bine sa ne imaginam un univers în miniatura. Complexitatea acestei ființe rămâne și astăzi un mister pentru noi și un obiect de cercetare pentru oamenii de știință. Însă dacă am înțelege ca omul este concomitent materie, spirit, energie, adică trup, suflet și minte, am încerca să îl tratam în acest mod complex. Astfel ne-am îngriji atât de sănătatea trupului, cât și a mintii și a sufletului. Un om sănătos este un om fericit!  

  Empatie, compasiune si iubire creaza legaturi, conexiuni, intre indivizi de la homo sapiens la metahuman, expresie a creierului limbic diferit de cel reptilian cel care creeaza frica, atunci cand fugim cand apare o amenintare. In plus Neocortexul gaseste solutii flexibile, nu esti reactiv in raspuns, faci o alegere constienta. Exista o disconexiune intre cele trei tipuri de creier, cel reptilian, cel limbic si cel al neocortexului.Asta a dus la haos in societate.  

  Empatie, compasiune si iubire baza pentru intuitie, creativitate, viziune.  

  Prin conexiune ne schimbam unii pe altii, ne putem vindeca unii pe altii prin empatie, compasiune si iubire.   

  Gratitudinea ajuta la vindecare foarte mult. Sa nu uitam sa multumim zilnic.  

  1. Rezonanta Limbica-Rezonam emotionl unii cu altii , ne conectam emotional,   

  2, Normalizare Limbica - ne punem intentia sa ne vindecam unii pe altii,  

  3. Revizie Limbica - schimbarea retelei neuronale.  

  Viata din timp-spatiu este o iluzie, o traducere a realitatii eterne, este sursa din abis din care venim si in care mergem atunci cand suntem in stare delta, theta sau chiar alpha, dincolo de spatiu si timp cu totii ne conectam la SURSA, suntem UNUL. Prima sutra din Vedanta pusa in versuri de mine iti rdevoaleaza adevarul mai plastic.Shakti este fata creatoare a lui Brahman. Brahman este constiinta divina, constiinta dincolo de spatiu-timp.Shakti sau energia universala se polarizează sub cele doua aspecte: static și dinamic, care coexistă mereu. Manifestarea lui Shakti nu cunoaste nici început și nici sfârșit. Activitatea ei este continua și infinită, urmând totuși un ciclu bine stabilit, alternând perioadele de mișcare cu cele de repaus.  

  Sufletul este unul in toti, e comun. daca facem rau altuia ne facem noua insine. Daca facem bine ceuilalt, ne facem implicit si noua. 

  Mai putin EGO este solutia.EGO-ul duce la razboi, conflicte zilnice. Orgoliul este de vina.  

  Daca te ataca cineva nu raspunzi. Raul este EGO-ul nostru. Daca avem in noi RAU, agresisvitate o chemam pe cea dinafara, RAUL din exeterior. Eu nu sunt eu, suntem noi. Sufletul suntem NOI. EGO-ul se construieste separat. Identificarile trebuie facute cu divinul nu cu Eu-ul. 

  Trebuie sa fim mereu prezenti sa nu ne fuga mintea spre trecut sau viitor. Asa ne putem crea Portaluri spre fericire, spre soarele plin de raze de iubire, care ne hranesc, SURSA .   

  Detasarea te scoate din RAU.Nu te mai deranjeaza daca cineva te ataca si nu raspunzi raului cu rau.Nu ai voie sa te aperi, astfel intri in manie. Ce inseamna Dumnezeu, este cedarea ta. Cand cedezi, renunti ai intrat in divin.  

  Nu exista solutii violente, agresive!AHIMSA e principiul de baza.  

  Tu esti un creator infinit, prin modelare, prin imaginatie. 

  Isaac Newton credea in mitul creatiei dar a adus si ideea legilor matematicii in crearea universului.Legile lui au fost o provocare pentru contemporanii sai. 

  Ce e creativitatea? Ce e imaginatia?  

  Folosirea imaginatiei pentru a exprima, a duce in existenta ceva ce nu a mai fost inainte. Creatie originala este Universul, Lumea.  

  Lumea e creata in fiecare moemnt al experientei. Fiecare experienta este o creatie. Visul este o creatie. Fiecare zi a realitatii este un vis al constiintei, un vis iluziv pe care l-ai manifestat. Infinitele posibilitati ale realitatii, nemanifestate, fara forma, Creativitatea este drumul de la fara forma, de la nemanifestat, de la constiinta la forma, la nemanifestat, la experienta, gratie iubirii.  

  Tu esti creatorul infinit al experientei. Momente EUREKA.  

  Ca sa fii creator folosesti memoria.  

  Creatia este in mod simultan manifestata si nonmanifestata. Vezi particularul in general si generalul in particular. Orice relatie intre masculin si feminin formeaza creatia. Orice creatie este o istorie, o poveste, mitologie.  

  Creatia implica moartea si apoi inviere. O veche paradigma a normalitatii moare iar alta ia fiinta.  

  Sa ne imaginam cum Pandemia se termina si ce va urma dupa. Ceea ce iti imaginezi devine realitate!  

  Deci tu devii creatorul infinit al actualitatii. Realitatea adevarata este fara forma iar realitatea pe care o percepem este una iluzorie, un vis. Tu esti un creator infinit, prin modelare, prin imaginatie. 

  Trecerea de la paradigma colonianismului, a sclavagismului la o noua paradigma care trebuie CREATA de noi, de ARTISTI care spun ADEVARUL si recunosc ca aceasta paradigma a produs traume, a dus la lipsa stimei de sine de o pate si la superiorotate pe cealalta parte.  

  Stiinta fara arta a adus multe nenorociri pe planeta. E nevoie de CREATIVITATE pentru a gasi solutii si a nu ne mai JELI. ARTISTII sunt constiinta LUMII. OAMENII DE STIINTA pot fi cumparati dar ARTISTII ADEVARATI NU! AVEM NEVOIE DE O REVOLUTIE ARTISTICA IN LUME! Artistii spun ADEVARUL, de aceea ii citim, ii ascultam. ARTA este limbajul SUFLETULUI, Stiinta e limbajul Intelectului si a EGO-ului.  

  Umanitatea are nevoie de o noua istorie deoarece vechea istorie nu mai functioneaza. Numai impreuna putem construi o societate mai pacifista, mai justa, mai sustenabila, mai sanatoasa si fericita. O miscare de la firul ierbii prin care nimeni nu mai e singur nu mai e depresiv, toti suntem o entitate, corp-minte este o singura entitate, suntem fiinte spirituale care avem aceeasi SURSA, exista o entitate intetigenta in univers a carei reflectare suntem.  

  Istoria etnocentrisnului, razboiului, a urii,a rasismului,a terorismului, a extinctiei speciilor, a nu a functionat  

  Tranformare, frumusete este noua paradigma a femininului, cea care are grija de calitatea vietii.Ce trebuie sa facem pentru noi, pentru comunitatea noastra si a planetei.Infinita empatie, compasiune, iubire va crea o noua viziune asupra lumii. O noua elita a lumiicare sa treaca de la paradigma paianjenului la paradigma stelei de mare, pe scurt elita trebuie sa aiba o noua calitate, cea a servirii umanitatii. Bunastarea fiintei umane, adica sanatate, fericire si prosperitate. sa fie priroitatea lor in toate domeniile. Bunastare fizica, sociala, profesionala, financiara, comunitara se bazeaza pe 7 piloni ai bunastarii fiintei umane masurabili:  

  - somn suficient  

  - meditatie, managementul stresului  

  - miscare,pranayama, yoga  

  - emotiile  

  - Nutritie de calitate  

  - ritm biologic  

  - constiinta de sine, Autorealizare, Metauman, cum putem sa ne vindecam pe noi si lumea, societatea ( o societate mai pacifica, mai creativa in directia cooperarii globale)  

  Noii lideri  

  L- Look and Leasen decat sa vorbesti  

  E - Emotionaiubire si actiune  

  A - Awerness,  

  D- dare to dream and new reality and do it, a raspunde in mod creativ la probleme  

  E- Empowerment,  

  R- Responsability  

  S- Synchronicity  

  Liderul de tip masculin trebuie sa fie inlocuit de tiparul feminin, de arhetipul creativ feminin, al mamei, al intuitiei, al vindecarii.  

  Trecerea de la paradigma colonianismului, a sclavagismului una mai ILUMINATA, mai UMANA!  

  IN loc sa avem speranta, disperare este TIMPUL ACUM sa ne intrebam ce fel de VIZIUNE avem despre cum vrem sa arate lumea mai buna. 

  ARTISTII dar si TINERII AU ROLUL SA IMAGINEZE SI SA IMPLEMENTEZE ACEASTA VIZIUNE ACUM!  

  Afluenta 

  Crearea lumii materiale din cea imateriala din aceeasi sursa. Si in profunzime din energie si informatie. Esenta universului este fatul ca este imaterial,  

  Totul e facut din atomi care nu sunt o entitate materiale, sunt ierrahii de informatie si energie. Aceleasi impulsuri de informatie si energie sunt aceleasi in univers, sunt doar intentii. Electron, proton, bozon, cuarci. Impusuri de enrgie si informatii. Aceste inpulsuri de energie si informatie sunt nonstaf. Ce este un gand un impuls de energie si informatie. 

  Suntim un corp ganditor intr-un univers ganditor. Matrice silentioasa invizibila a nimicului, infinita abundenta. Toate eceste evenimente 

  Crearea afluentei. Materializarea abundentei. 

  1. Toate posibiliotatile- afluenta- abundenta. Acest camp este absolutul.inner self Ifinitatea diversitate si abundenta a Universului.Schimbarea atitudinii- cunoasterea schimba, structureaza o noua realitate – constientizare/ Ultimate autority 

  2. mai bine si cel mai bun= evolutie in timp. Sa abtinem ce e mai bun pt noi. Principiul cel mai tare primul.Prima clasa in 

  3. Fara griji , caritate- sarac daca iti faci griji pentru ca sursa din care provin este infinita, fara sfarsit si nelimitata. 

  4. Dharma - un scop in viata. Ne bucuram si iubim munca noastra. Ofera acea cerere si oferta va veni. 

  5. Ajuta-ti competitorii si dujmanii In orice 

  6. Gratitudine, generozitate- atributele unei constiinte afluente- model al Dumnezeului- campul tuturor posibilitatilor- scop-scopul este in Prapastie- mecanism precis Orice dorinta poate fi manifestata, Cere si ti se va da, bate si ti se va descgide 

  7. dormi in prapastie, meditatie transcedentala comunici cu psihe, pratastie- personal vortex- pratastie 

  8. scop clar in prapastie, - sa vindeci lumea, sa faci oamenii sa fie in contact cu fericirea fericiti si ca sa poata crea pace, seminte plantate, flori frumoase, paduri 

  9. atasare fata de rezultat 

  10. lasi in seama Universului. Detaliile 

  11. Fericire si umanitate 

  12. Trebuie sa iti pui intentia sa fii bogat-Decizia nu trebuie sa fie schimbata- sa fie clara 

  13. Nu trebuie sa judecam- bun sau rau, evaluari- turbulenta in dialogul intern, deschide calea creativitatii 

  14. Iubire si lux- iubeste lumea- lux ca stil de viata- prima conditie pt abundenta 

  15. Ajuta pe altii sa aiba bani, orice cunostinta noua o sursa pentru bogatie pentru indepinirea scopului, oportunitati. 

  16. Nu negativittatii 

  sa punem intrebari despre ideologii, dogme, ceea ce luam ca atare, conditionalitati sociale 

  Sa primesti cu gratitudine este ca si cum ai oferi 

  Energie, banii daca oferim, primim. 

  Viata este coexinstenta tuturor valorilor opuse. 

  Un om orb nu stie ce este lumina. 

  S – ca sa te dezvoilti circuitul energetic trebuie sa circule. 

  Fara transcendenta nu exista frumusete. Stabilitate interna prin liniste. 

  Sa nu iti pese de timp! Este in inima, simte nu calculeaza. Fara o inima bogata averea saraceste. 

  Intelegerea unitatii pe desupra diversitatii, valori, frumusete, adevar. 

  Sa apreciem viata in toata vitalitatea ei. Tagore. Acelasi flux ce curge in univers curge si prin venele mele. Dansul din sangele in acest moment.Libertatea este dincolo de cauzalitatea spatiului -timp, al cauzalitatii. 

  Libertate, fericire, abandon. 

  Crea abundenta si a darui familiei, societatii lumii.Atentia este cea care conteaza. Tu esti atentia ta. Daca atentia ta este fregementatta, esti fragmentat, daca esti in trecut este p ca atentia ta este in trecut.Trebuie sa fim atenti la prezent. 

  O persoana bogata nu trebuie sa se gandeasca la bani.Constiinta sursa bogatiei materiale este constiinta.Punem atentia pe calitatile atentiei. Campul cuantic este sursa particulelor.Ele vin in existenta numai cand le observam.Vin in existenta numai cand punem atentia intentia asupra lor. O particula este creata prin procesul observatiei. Calitatea atentiei este cea care aduce in existenta particulele. 

  25 calitati ale campului unificat, trasaturi. Calitatile lui Brahman. Modelarea lui Dumnezeu, mintea lui Dumnezeu, campul unificat., Seful, fiinta pura, este sursa. 

  1. Potential total al legilor naturale - 4 forte, gravitatea care face posibila miscarea de revolutie tine planetele impreuna, electromagnetism lumina, caldura, electricitare,interactiunea slaba descompunere radioctiva si puternica tine atomul impreuna.Sunt campuri de inteligenta.campul infinitei inteligente. Aceste forte stau la baza materialitatii 

  2. Puternica infinita de putere de structurare de organizare de organizare. Miscarea galaxiilor, 

  3. Campul este constientizare pura, este treaz. 

  4. Corelatie infinita 

  5. Perfecta ordine 

  6. Dinamic dinamism- creativitate- cunoastere pura- potentialitate, fara limite in spatiu si timp 

  7. Balanta perfecta, armonie perfecta-autosuficienta- tacere infinita- armonizare 

  8. autoreferinta 

  9. Invincibilitate= imortalitate 

  10. hranire a tot ce exista, de la stele 

  11. Integriare a tot ce exista- simplicitate-  

  12. purificare 

  13. Libertate care vine din experienta adevaratei naturi,  

  14. spirit imortal, abilitate sa ne bucuram  

  15. Binecuvantare 

  In fiecare zi a lunii sa acordam atentie unei calitati a campului, se materializeaza in viata noastra. A fi incriptata in constiinta ta. 

  Directa experienta cu aceste calitati- transcendenta- totul se vindeca.- Brahman este campul unificat 

  Orice dorinta poate deveni realitate, se materializeaza. Gian Shakti- puterea cunoasterii-puterea intentiei, Atman Shakti. Puterea transcendentei In fiecare exista un embrion al lui Dumnezeu care doreste sa se nasca. 

  Sinele se afla in prapastia dintre ganduri, este intuitia. 

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Editorial

Citeşte toate articolele din Editorial

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

20 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0207
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5103
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7608

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro