Un nou software MotionDSP vReveal pentru efecte desprinse din "CSI"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 martie 2009

MotionDSP Inc. lansează aplicaţia MotionDSP vReveal, un utilitar intuitiv ce rulează pe sistemele de operare Windows şi care este destinat îmbunătăţirii materialelor filmate de utilizatorii obişnuiţi.

vReveal se bazează pe o tehnologie patentată de îmbunătăţire a rezoluţiei, pe care aţi mai întâlnit-o în serialul "CSI", şi care în trecut a fost folosită de armată, poliţie şi diverse servicii de informaţii. Folosind puterea masiv paralelă de procesare a unităţilor de procesare vizuală NVIDIA bazate pe tehnologia CUDA, vReveal repară instant orice material video de slabă calitate - indiferent că trebuie prelucrate filmări neclare, cu zgomot mare de imagine datorită condiţiilor nefavorabile de lumină, sau pur şi simplu imaginea este prea agitată, din cauza cameraman-ului mai puţin priceput.

"MotionDSP se dedică domeniului video, şi, după mulţi ani de R&D (cercetare şi dezvoltare), iată, oferim cele mai avansate şi mai complexe tehnici de îmbunătăţire a materialelor video, într-un mod intuitiv şi extreme de simplu, exact de ce are nevoie consumatorul obişnuit" a afirmat Dr. Sean Varah, CEO MotionDSP. "vReveal foloseşte la maxim potenţialul arhitecturii NVIDIA CUDA, astfel pune în valoare puterea de calcul a plăcilor video destinate utilizatorilor obişnuiţi."

Cu ajutorul aplicaţiei vReveal, consumatorii îşi pot îmbunătăţi calitatea materialelor filmate, indiferent dacă au fost filmate cu telefoanele mobile, aparate foto sau video digitale, sau alte tipuri de dispozitive mobile. Interfaţa aplicaţiei conţine butoane de tipul "un singur clic", pentru acţiuni menite să stabilizeze imaginea, să o facă mai luminoasă sau mai clară. Are capacitatea unică de a îmbogăţi cu mai multe detalii materialele video de rezoluţie mică, de a elimina "zgomotul" de imagine şi a reduce pixelii vizibili. Mai mult, programul vReveal poate extrage şi salva imagini din materialele video îmbunătăţite.

"vReveal este ca şi cum ai avea un buton magic, ce face ca filmările slabe să arate bine," a declarat Michael Steele, general manager, visual consumer solutions, NVIDIA. "Este de-a dreptul incredibil, să creezi, practic din nimic, materiale la o rezoluţie bună, folosind unitatea de procesare vizuală. Trebuie să vezi să poţi crede."

Tehnologia CUDA este numele arhitecturii de procesare paralelă NVIDIA. Primul GPU CUDA a fost introdus în noiembrie 2006, odată cu seria GeForce 8800 şi de atunci, CUDA este prezentă în orice GPU. vReveal este optimizat pentru a se folosi de imensa putere de procesare paralelă oferită de cele peste 150 milioane de unităţi de procesare NVIDIA bazate pe tehnologia CUDA, care sunt instalate în PC-urile din întreaga lume. Cu o unitate de procesare vizuală NVIDIA, vReveal îmbunătăţeşte conţinutul video cu până la cinci ori mai repede decât cu procesorul sistemului (CPU), eliberând procesorul pentru a putea rula în acelaşi timp şi alte aplicaţii obişnuite, cum ar fi navigarea pe internet sau trimitere de e-mail-uri.

MotionDSP este unul dintre liderii pieţei de aplicaţii software de prelucrare a imaginilor video digitale, folosite în medii comerciale, guvernamentale, dar şi aplicaţii pentru consumatoruul final. Software-ul produs de MotionDSP de îmbunătăţire a rezoluţiei creşte calitatea materialelor video, indiferent de sursa acestora - telefoane mobile, camere de supravegheat, etc. Tehnologia patentată se regăseşte în Ikena, o aplicaţie pentru agenţii guvernamentale, militare, etc şi în vReveal, o aplicaţie Windows revoluţionară orientată spre consumatorul final.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro