Crypto

Universităţile au demarat pregătirea pentru Bacalauret

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 21 ianuarie

Universităţile din toată ţara întind o mână de ajutor elevilor din anii terminali de liceu pentru ca aceştia să promoveze examenul de bacalaureat. Un exemplu vine din Vestul ţării. Peste 3000 de elevi au participat la prima sesiune de pregătire pentru examenul de bacalaureat organizată de Universitatea de Vest din Timişoara, iar numărul celor înscrişi este dublu.

Organizatorii consideră că în varianta online programul este un succes, permiţând elevilor din întreaga ţară să participe: "Deşi organizarea acestor activităţi reprezintă deja o tradiţie pe care UVT o desfăşoară anual, derularea online a acestora, în acest an, ne permite să venim în sprijinul elevilor din întreaga ţară. Acest aspect a fost cu adevărat apreciat de elevi, care au ajuns să se cifreze la peste 6500 de participanţi înscrişi, din toate judeţele ţării. De asemenea, feedback-ul primit de la elevii participanţi la prima sesiune de pregătire ne confirmă nevoia desfăşurării unor astfel de activităţi de sprijin, aceştia fiind încântaţi de conţinutul programului propus. Întâlnirea de sâmbătă, 16 ianuarie, a fost doar prima dintr-o serie de 19 întâlniri pe care le avem pregătite, programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat continuând până la jumătatea lunii iunie 2021. Vestea bună, pentru elevii care nu au reuşit până în acest moment să se înscrie pentru a participa la sesiunile didactice, este că se pot înscrie în continuare. Organizarea acestor activităţi presupune, pe lângă desfăşurarea efectivă a sesiunilor de pregătire prin videoconferinţă live, şi crearea unui "spaţiu" virtual unde elevii pot accesa permanent toate materialele transmise de cadrele didactice (sub forma cursurilor pe platforma Google Classroom), asi­gu­rându-ne astfel că şi elevii care se vor înscrie pe parcurs vor putea beneficia de toate informaţiile prezentate anterior".

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) continuă să fie preocupată nu doar pentru pentru sprijinirea studenţii săi, ci şi a viitoriilor studenţi, asigurându-le oportunităţi de formare şi dezvoltare. De asemenea, alte universităţi vor demara programe de pregătire, tot online, cel puţin până la începutul primăverii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro