Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

VIDEOCONFERINŢA "DIGITALIZAREA ROMÂNIEI ŞI TEHNOLOGIA 5G" / EDUARD DUMITRAŞCU, PREŞEDINTELE ARSC:"Digitalizarea ţării noastre nu este nici de stânga, nici de dreapta"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Eduard Dumitraşcu

Eduard Dumitraşcu

Digitalizarea ţării noastre nu este nici de stânga nici de dreapta, ci esteun proces la care toate partidele trebuie să colaboreze, a subliniat Eduard Dumitraşcu, Preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City (ARSC), exprimându-şi, totodată, speranţa apariţei multor sinergii în acestă zonă a digitalizării.

Domnia sa a declarat: "Aşa cum am spus în ultimul timp, la nivelul Asociaţei Române pentru Smart City ne bucurăm să vedem o prioritate a Guvernului Orban - Digitalizarea Instiuţiilor Publice. Atunci când preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru funcţia de premier pe domnul Orban, una din cele trei priorităţi anunaţe a fost chiar digitalizarea României. Prin urmare, este un demers extrem de important la nivelul Guvernului, iar noi, ca asociaţie, celelalte asociaţii reprezentative, societatea civilă, vor să înţeleagă ce au de făcut pentru digitalizarea instituţiilor. Pandemia cu siguranţă a schimbat regulile jocului, cred că am primit cu toţii o fotografie a momentului şi nu ne-a plăcut neapărat ce am văzut".

Preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City a ridicat problema concurenţei, în condiţiile plecării unuia dintre operatorii telecom din ţara noastră.

"Noi ne-am bucurat în ultimii ani în România de servicii de telefonie, de date, extrem de calitative, la nişte preţuri extrem de competitive zic eu, bazate tocmai pe această concurenţă a celor patru operatori. Nu ştiu dacă este un lucru pozitiv faptul că unul din cei patru vrea să părăsească România", a spus Eduard Dumitraşcu.

Totodată, Eduard Dumitraşcu a arătat că interesul Huawei în România este foarte mare, în condiţiile în care, în Europa, grupul acţionează prin două organizaţii, una în ţara noastră, unde sunt probabil peste 2.000 de angajaţi, şi alta în Germania.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. N-o fi nici de stanga nici de dreapta ci impusa de o Kabala, dar ar trebui cerut acordul poporului, pentru chestiunle biometrice. Asa e democratic. Referendum, si intrebati cati vor biometrie si neo-marxism.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie