VIDEOCONFERINŢA "DIGITALIZAREA ROMÂNIEI ŞI TEHNOLOGIA 5G" / SILVIU NEGHINĂ, COUNTRIES DIRECTOR EUROPE SIGFOX: "Beneficiul în această perioadă este accelerarea digitalizării"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 1 iulie 2020

Silviu Neghină

Silviu Neghină

Accelerarea digitalizării este beneficiul acestei perioade, consideră Silviu Neghină, Countries Director Europe în cadrul companiei Sigfox. "Ar trebui să ne gândim la partea de securitate şi nu ar trebui să excludem Huawei din tehnologia 5G", a mai spus domnia sa, considerând că aceasta trebuie implementată cât mai eficient, atât tehnic, cât şi din punct de vedere al costurilor.

Silviu Neghină a mai declarat: "Am tot auzit discutându-se despre 5G şi este normal să se discute pe acest subiect. Însă ar trebui să separăm puţin partea de soluţii şi beneficii pentru cetăţeni sau pentru companii. Pare un curent că se va lansa 5G şi toate problemele noastre îşi vor găsi o rezolvare. Dar se pot face extrem de multe şi cu 4G, şi cu 3G, şi cu 2G, chiar şi cu 0G, mai ales. Din perspectiva 5G, cele mai importante verticale care îşi vor găsi utilitatea sunt cele de connected cars - respectiv maşinile autonome - şi în zona de telemedicină, unde vom avea cât mai multe date în timp real.

În zona Sigfox venim cu un beneficiu major al unei reţele extrem de eficiente şi cu o garanţie către clienţii noştri că soluţiile pe care le avem oferă cel mai mic cost pe durata de viaţă a echipamentelor respective. Ştiu că este o afirmaţie foarte putrernică şi care poate fi privită cu semne de întrebare, dar lansăm această provocare către orice entitate publică sau privată, să facem o analiză împreună.

Cred că în primul rând companiile ar trebui să se uite la nevoia lor şi după aceea să facă un calcul elementar. Cum ar fi să ai un loc de parcare a cărei investiţie pe 5 ani - senzori, conectivitate şi echipament - să o poţi recupera în maxim 15 zile, cu câte 8 ore de parcare pe zi? Cum ar fi să ai o aplicaţie ca să poţi verifica locurile de parcare?

Noi nu avem un software impus şi putem, fără costuri suplimentare, să vărsăm datele în orice aplicaţie, să facem integrarea foarte rapid, iar datele acelea să devină ori date publice, ori date pe baza cărora să se poată facă toate calculele de către compania respectivă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb