ZIARUL BURSA

28 ianuarie
Alegerile prezidenţiale se repetă, din cauza neregulilor

PREMIERĂ ÎN ISTORIA POSTBELICĂ A AUSTRIEI Alegerile prezidenţiale se repetă, din cauza neregulilor

A.S.Internaţional / 04 iulie 2016

Candidatul de extremă-dreapta Norbert Hofer a contestat rezultatul din turul al doilea, reclamând probleme majore la numărarea voturilor  

După Brexit, Norbert Hofer a avertizat în legătură cu un posibil "Auxit", peste un an

Candidatul de extremă-dreapta Norbert Hofer nu este cotat cu şanse prea mari la alegerile prezidenţiale din Austria care se vor repeta, după ce Curtea Constituţională din Austria a decis, în premieră, reluarea turului doi al scrutinului, desfăşurat în 22 mai, potrivit unor analişti politici. Decizia a fost luată din cauza neregulilor constatate şi este pentru prima dată în istoria postbelică a Austriei când are loc repetarea unui scrutin la nivel naţional.

NATO (Sursă foto: Facebook)

Fereastră pentru NATO, între semifinale şi finala Euro

MIHAI ANTONESCUInternaţional / 04 iulie 2016

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că la apropiatul summit de la Varşovia, Alianţa îşi va întări demersurile privind prezenţa la frontierele răsăritene, ca răspuns la conduita Moscovei, arătînd totodată determinare în consolidarea sprijinului acordat aliaţilor.

Majoritarul de la Romcab, obligat de instanţă să facă ofertă publică de preluare

RĂSTURANARE DE SITUAŢIE, DUPĂ CE ASF A CÂŞTIGAT RECURSUL ÎN PROCESUL CU "SADALBARI"Majoritarul de la Romcab, obligat de instanţă să facă ofertă publică de preluare

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 04 iulie 2016

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) în procesul intentat de "Sadalbari", acţionarul majoritar de la "Romcab" (MCAB), privind anularea deciziei Autorităţii, prin care acţionarul fusese obligat să facă ofertă publică de preluare obligatorie (OPP) a companiei.

"CNADNR are nevoie de reorganizare şi reprofesionalizarea personalului"

CĂTĂLIN HOMOR:"CNADNR are nevoie de reorganizare şi reprofesionalizarea personalului"

EMILIA OLESCUCompanii / 04 iulie 2016

Pentru realizarea proiectelor propuse, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) are nevoie atât de o reorganizare, cât şi de o reprofesionalizare a personalului, astfel încât activitatea acesteia să se bazeze pe principii moderne, de eficienţă, operativitate şi o asumare decizională, consideră domnul Cătălin Homor, directorul general al companiei.

Prima staţie de încărcare a automobilelor electrice a Electromagnetica - în această toamnă

EUGEN SCHEUŞAN, ELECTROMAGNETICA, PREVIZIONEAZĂ:Prima staţie de încărcare a automobilelor electrice a Electromagnetica - în această toamnă

ANDREI MURGULEŢPiaţa de Capital / 04 iulie 2016

Prima staţie de încărcare a automobilelor electrice, produsă de Electromagnetica, este posibil să fie instalată în această toamnă, în perioada septembrie-octombrie, ne-a declarat domnul Eugen Scheuşan, director general al societăţii Electromagnetica, în cadrul unui interviu acordat ziarului BURSA.

Brexitul are şi părţi bune pentru România?

OPINIIBrexitul are şi părţi bune pentru România?

CRISTIAN DOGARUMacroeconomie / 04 iulie 2016

Rar mi-a fost dat să văd un cor mai uniform precum cel organizat de media "quality" şi analiştii convocaţi de aceasta în momentul confirmării rezultatelor la referendumul organizat de Marea Britanie privind rămânerea sau părăsirea UE.

Incendiu la Penitenciarul Rahova

Incendiu la Penitenciarul Rahova

Laura BoicoMiscellanea / 04 iulie 2016

Un incendiu a avut loc în Penitenciarul Rahova, după ce un deţinut şi-a dat foc la celulă. Acesta a fost transportat la spital. De asemenea, 11 gardieni au fost intoxicaţi cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

DHL Express Europe a realizat investiţii majore de peste 600 de milioane de euro

DE LA ÎNCEPUTUL ANULUIDHL Express Europe a realizat investiţii majore de peste 600 de milioane de euro

A consemnat ALINA VASIESCUCompanii / 04 iulie 2016

Reporter: Deutsche Post DHL Group (DPDHL) a anunţat, pentru primele trei luni din 2016, o creştere importantă a profitabilităţii, acesta fiind cel mai bun prim trimestru din istoria companiei. Care au fost cele mai importante măsuri luate de companie pentru obţinerea acestor rezultate? Care au fost cele mai grele decizii?

John Pearson: DPDHL a anunţat rezultate bune în primul trimestru, în condiţiile în care măsurile luate anul trecut ne-au dus către succes. După un an de tranziţie, în 2015, în care grupul a acţionat astfel încât să-şi poziţioneze diviziile pentru Strategia 2020, am început să vedem primul impact al măsurilor.

"Hershey" a respins o ofertă de 23 miliarde dolari de la "Mondelez"

"Hershey" a respins o ofertă de 23 miliarde dolari de la "Mondelez"

A.V.Internaţional / 04 iulie 2016

Producătorul american de ciocolată "Hershey" Co. a respins, săptămâna trecută, o ofertă preliminară de preluare în sumă de 23 de miliarde de dolari înaintată de grupul "Mondelez International" Inc. din SUA, care urmăreşte să se extindă. Afacerea ar fi creat cel mai mare producător mondial de dulciuri.

"Mondelez", compania care produce biscuiţii Oreo şi ciocolata Cadbury, a oferit 107 dolari pentru un titlu "Hershey", în numerar şi acţiuni.

FOTBAL ÎN LIVING - Porţii mici de minuni

FOTBAL ÎN LIVING - Porţii mici de minuni

Dan NicolaieSport / 04 iulie 2016

Islanda a fost luată în serios de Franţa şi acesta era cel mai rău lucru care i se putea întâmpla. Supraturaţi înaintea meciului de necazul păţit de o echipă pe care oricum nu o au la suflet, francezii i-au călcat în picioare în prima repriză pe islandezi.

Ediţia din 28.01.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Afacerile The MasterPlan au însumat 350 de mii de euro

Afacerile The MasterPlan au însumat 350 de mii de euro

LARISA BĂNICĂCompanii / 04 iulie 2016

The MasterPlan, companie românească de marketing digital, a obţinut, la jumătatea lui 2016, o cifră de afaceri de 300 de mii de euro, potrivit directorului general Adrian Enache, care a continuat: "Am încheiat 2015 cu afaceri de circa 350 de...

Surse: ING, interesată de "Raiffeisen" Polonia

Surse: ING, interesată de "Raiffeisen" Polonia

ALINA VASIESCUInternaţional / 04 iulie 2016

"ING Bank Slaski" este al treilea potenţial cumpărător al subsidiarei din Polonia a "Raiffeisen Bank International", alăturându-se băncilor poloneze de stat PKO BP şi "Alior Bank" în această cursă, potrivit unor surse...

Clivaje derivate

CRISTIAN PÎRVULESCUEditorial / 04 iulie 2016

CRISTIAN PÎRVULESCU

Construcţia europeană s-a înfiripat, acolo unde aventura europeană a început, în Vestul Europei, acum 61 de ani, într-un climat politic în care sistemele politice naţionale, şi prin consecinţă şi cel european emergent, se structurau în jurul unui...

REVISTA PRESEI 04.07.2016

Willy Homner Revista Presei / 04 iulie 2016

ADEVARUL 

Sondaj: Grecii nu vor Grexit

Majoritatea grecilor se declară în favoarea menţinerii ţării lor în Uniunea Europeană (UE) şi nu doreşte organizarea unui referendum ca în Marea Britanie, potrivit unui sondaj publicat sâmbătă.

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii