ZIARUL BURSA

11 mai 2017
Ediţia din 03.02.2023
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu, revocat de Parlament din funcţia de preşedinte al ASF

A.I.Piaţa de Capital / 11 mai 2017

Actualizare 14:00

Plenul reunit al Parlamentului l-a revocat astăzi pe Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) cu 238 de voturi "pentru" şi niciunul "împotrivă".

--------

Preşedintele Autorităţii Financiare (ASF), Mişu Negriţoiu, consideră posibila sa revocare din funcţie ca fiind ilegală, precizând că va acţiona în vederea demonstrării acestui fapt.

DNA, jucător în oferta publică DIGI Communications

SITUAŢIE FĂRĂ PRECEDENTDNA, jucător în oferta publică DIGI Communications

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 11 mai 2017

Actualizare 12:17 DIGI anunţă preţul Ofertei: 40 lei pe acţiune

Preţul stabilit în Oferta Publică de vânzare a acţiunilor Digi Communications este de 40 lei/acţiune, potrivit unui anunţ al companiei.

Actualizare 10:05 Intermediarii ofertei DIGI şi-au exercitat dreptul de realocare către tranşa investitorilor de retail, potrivit prevederilor prospectului de listare, şi au mutat un număr de aproximativ 1,1 milioane de acţiuni de pe tranşa investitorilor instituţionali, se arată într-un comunicat de presă trimis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Actualizare 00:00 Oferta DIGI s-a închis la preţul de 40 de lei pe acţiune

-----------

Direcţia Naţională Anticorupţie a fost, cu sau fără intenţie, un jucător important în oferta de listare a Digi Communications, compania mamă a RCS&RDS.

Ce înseamnă onoarea unei naţiuni

DREPTATEA ESTE A STRĂZIICe înseamnă onoarea unei naţiuni

MIHNEA DUMITRUMiscellanea / 11 mai 2017

Ieri s-au împlinit o sută de zile de proteste în România, o cifră rotundă care subliniază o perioadă neîmplinită de răspunsuri la petiţiile unor cetăţeni, fie ei douăzeci la număr, în faţa Palatului Victoria, fie aproape un milion, în toată ţara.

ACUZÂND LIPSA DE COMUNICAREDragnea l-a "executat" pe Şerban Nicolae

A.S.Politică / 11 mai 2017

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, ieri, înlocuirea lui Şerban Nicolae cu Mihai Fifor la şefia grupului PSD din Senat şi cu Robert Cazanciuc la Comisia juridică, ca urmare a nemulţumirilor legate de ceea ce s-a întâmplat în Comisia juridică a Senatului în privinţa proiectului Legii graţierii.

"Big Brother" supraveghează cu ajutorul nostru

"Big Brother" supraveghează cu ajutorul nostru

OCTAVIAN DANCompanii / 11 mai 2017

Discuţiile despre spionarea online de către autorităţi şi infractori a persoanelor şi instituţiilor au evitat în bună măsură un aspect legat de uşurinţa cu care oamenii îşi dezvăluie în mediul online, fără a fi forţaţi, chestiuni destul de intime.

PeliFilip: "Ţara noastră - pe primul loc în Europa Centrală şi de Est la vânzarea de credite neperformante"

CU TRANZACŢII DE 3,5 MILIARDE EURO, ÎN 2015 ŞI 2016PeliFilip: "Ţara noastră - pe primul loc în Europa Centrală şi de Est la vânzarea de credite neperformante"

E.O.Bănci-Asigurări / 11 mai 2017

Tranzacţiile cu creditete neperformante au intrat şi mai mult în atenţia investitorilor, începând din anul 2014, odată cu intrarea în vigoare a noilor reguli prudenţiale solicitate de standandele internaţionale Basel III, precum şi de unele reglementări europene, susţin specialiştii de la PeliFilip.

SFR vrea despăgubiri de 2,4 miliarde euro de la "Orange"

SFR vrea despăgubiri de 2,4 miliarde euro de la "Orange"

V.R.Internaţional / 11 mai 2017

"SFR Group" SA, al doilea mare operator de telecomunicaţii din Franţa, vrea să obţină despăgubiri de 2,4 miliarde de euro (2,6 miliarde de dolari) de la rivalul mai mare "Orange" SA, într-un litigiu antitrust privind sectorul corporate din ţară, conform Reuters.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 11 Mai 2017

MACRO NEWSLETTER 11 Mai 2017

Internaţional / 11 mai 2017

Producţia industrială din Olanda a scăzut cu o rată anuală de 2,2% în martie 2017, după o creştere de 3,5% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 1,5%, după un declin de 0,6% în luna anterioară.

Cifra de afaceri a eMag a crescut cu 45% în 2016, în România

Cifra de afaceri a eMag a crescut cu 45% în 2016, în România

ADI IACOBCompanii / 11 mai 2017

eMag a realizat, în 2016, o cifră de afaceri de 2,02 miliarde de lei în România, cu 45% mai mult faţă de anul 2015. De asemenea, numărul de produse vândute de companie s-a dublat în 2016, faţă de anul anterior, potrivit lui Iulian Stanciu, CEO al...

Intesa: "BCE va creşte dobânda anul viitor"

V.R.Bănci-Asigurări / 11 mai 2017

Banca Centrală Europeană (BCE) va începe să reducă programul său generos de cumpărare de active în această toamnă şi va recurge la o majorare a dobânzii cheie în 2018, potrivit conducerii băncii italiene "Intesa Sanpaolo" SpA.

SIBEXŞedinţă fără istoric la Sibex

S. N. Piaţa de Capital / 11 mai 2017

Speranţele că puţinii participanţi de pe piaţa Sibex vor acţiona cu mai multă implicare au dispărut după numai o zi, sesiunea de la mijlocul săptămânii anunţându-se una de tristă amintire.

Profitul ING, peste aşteptări

Profitul ING, peste aşteptări

Bănci-Asigurări / 11 mai 2017

Profitul net al ING Groep, cel mai mare grup olandez de servicii financiare, a crescut peste estimările analiştilor în primul trimestru din 2017, în urma scăderii creditelor neperformante, a reducerilor de costuri şi a majorării depozitelor,...

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo