ZIARUL BURSA

21 ianuarie
Voturi în vreme de Covid

Voturi în vreme de Covid

Cristian PîrvulescuEditorial / 07 decembrie 2020

Cristian Pîrvulescu

Miza alegerilor parlamentare din 2020 ar fi trebuit să fie reformarea statului, a administraţiei şi a serviciilor publice.

IPO-ul Airbnb, lansat săptămâna aceasta

IPO-ul Airbnb, lansat săptămâna aceasta

A.V.Internaţional / 07 decembrie 2020

10 decembrie, ziua în care titlurile companiei sunt aşteptate la tranzacţionare pe Nasdaq Global Select Market, sub simbolul "ABNB" Airbnb a avut pierderi de 697 de milioane de dolari în primele nouă luni din 2020, însă societatea a revenit pe profit în trimestrul al treilea 

Compania americană de rezervări de cazare Airbnb Inc. este pregătită să îşi lansze oferta publică iniţială (IPO) săptămâna aceasta, în 9 decembrie, tranzacţionarea acţiunilor urmând să înceapă pe 10 decembrie. Airbnb îşi va face debutul la Nasdaq Global Select Market, sub simbolul "ABNB".

Dobânzile pe termen lung ale statului, la maximul ultimelor patru săptămâni

ANALIZĂ SĂPTĂMÂNALĂDobânzile pe termen lung ale statului, la maximul ultimelor patru săptămâni

M.G.Bănci-Asigurări / 07 decembrie 2020

Fără evoluţii notabile pe randamentele la obligaţiunile suverane în lei în săptămâna de dinaintea alegerilor generale 

Piaţa titlurilor de stat din Ro­mânia a incorporat climatul macro-financiar mondial şi european şi factorii interni în prima săptămână din decembrie, evidenţiindu-se creşterea uşoară a ratei de dobândă la obligaţiunile suverane pe scadenţa 10 ani, la 3,29%, evoluţie în convergenţă cu cele din Statele Unite şi Germania, arată Andrei Rădulescu, directorul de analiză macro de la Banca Transilvania, într-un raport de analiză.

Tudor Georgescu

TUDOR GEORGESCU, PROMATERIS:"Avem în plan construcţia unei noi fabrici care ne va permite să ne dublăm capacitatea de producţie"

A consemnat Andrei IacomiCompanii / 07 decembrie 2020

"În momentul de faţă realizăm o serie de studii de fezabilitate ca prim pas al dezvoltării de proiecte cu care să aplicăm pentru diverse scheme de finanţare, din fondurile europene"  

"Am început de curând să livrăm produsele noastre în supermarketuri din Grecia şi Spania şi ne propunem să ne consolidăm poziţia în aceste pieţe"

"La nivel de diversificare a portofoliului de produse ne interesează să ne dezvoltăm în zona ambalajelor alimentare, precum şi în cea a pungilor de curierat"

PLASAMENTE ALTERNATIVESchimbăm legea, dar cum?

Marius TiţaInvestiţii Personale / 07 decembrie 2020

Marius Tiţa

Continuă să provoace foarte multă emoţie tarifarul de expunere propus de Visarta, singura firmă care se ocupă de drepturile de autor ale plasticienilor. Este şi normal, dacă aşa ceva ajunge să fie aprobat şi aplicat, dispar expoziţiile, inclusiv cele din muzee, niciun artist decedat după 1950 nemaiputând fi expus sau văzut fără plata respectivelor taxe. Altfel spus, muzeele, altele decât cele de artă contemporană, ar trebui să stea liniştite, nu-i niciun bai, autorii lor au decedat de foarte mult timp, unii chiar din antichitate.

Ediţia din 21.01.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 7 Decembrie 2020

MACRO NEWSLETTER 7 Decembrie 2020

Macroeconomie / 07 decembrie 2020

Comenzile industriale noi din Germania au crescut peste aşteptări în octombrie 2020, cu o rată lunară de 2,9%, după o creştere de 1,1% în luna precedentă, iar creşterea anuală a fost de 1,8%, după o scădere de 1,1%. Comenzile interne au crescut...

JOCURILE OLIMPICEAmânare de 2,8 miliarde de dolari

O.D.Sport / 07 decembrie 2020

Costurile Jocurilor Olimpice de la Tokyo au crescut cu mult peste estimări, la acest lucru contribuind din plin şi criza sanitară. Amânarea cu un an a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus va costa Japonia 2,8...

Piaţa muncii din Statele Unite, sub umbra Covid-19

Piaţa muncii din Statele Unite, sub umbra Covid-19

M.G.Internaţional / 07 decembrie 2020

Piaţa muncii din Statele Unite a continuat expansiunea în noiembrie, pentru a şaptea lună consecutiv, creând per total 245.000 de noi locuri de muncă, arată statisticile publicate vineri de Departamentul american pentru muncă. Climatul din piaţa...

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii