Abonament gratuit

ADVERTORIALClienţii şi agenţii imobiliari au la dispoziţie o nouă aplicaţie: ZOOMO

Media-Advertising #Construcţii /

Clienţii şi agenţii imobiliari au la dispoziţie o nouă aplicaţie: ZOOMO

Clienţii şi agenţii imobiliari din România au la dispoziţie o aplicaţie inovatoare care integrează REALITATEA AUGUMENTATĂ în procesul de identificare a proprietăţilor de vânzare sau închiriere şi este disponibilă pe piaţa autohtonă începând din această lună.

ZOOMO a fost dezvoltată de un grup de antreprenori români care şi-au propus să modernizeze piaţa imobiliară.

ZOOMO oferă clienţilor şi agenţilor imobiliari o serie de beneficii importante pentru identificarea, cumpărarea sau închirierea de apartamente, case, vile, terenuri, birouri şi spaţii comerciale. Această aplicaţie este o platformă completă care reprezintă un pas înainte faţă de clasicele platforme imobiliare existente pe piaţă.

Ce oferă în plus ZOOMO?

ZOOMO oferă clienţilor şi agenţilor imobiliari posibilitatea de a identifica proprietăţile disponibile într-o anumită zonă, scanând imobilele chiar de pe ecranul telefonului.

Procesul este rapid şi uşor, deoarece aplicaţia transformă clasicele afişe imobiliare în afişe digitale, utilizând motorul de realitate augumentată. Practic pe ecranul telefonului afişele apar chiar pe faţadele clădirilor în dreptul proprietăţilor disponibile, deşi fizic nu sunt acolo.

Agenţii vor avea astfel acces la colaborări cu alţi agenţi profesionişti şi implicit noi proprietăţi în regim de colaborare, iar clienţii vor avea acces la oferte în regim de exclusivitate şi majoritatea cu comisionare zero.

ZOOMO este prima aplicaţie destinată pieţei imobiliare care integrează realitatea augmentată în procesele de achiziţie şi închiriere de proprietăţi.

Cum funcţionează ZOOMO?

Noua aplicaţie poate fi utilizată atât pe ANDROID, cât şi pe IOS, iar agenţii imobiliari vor avea la dispoziţie şi un sistem tip CRM pentru a introduce şi actualiza proprietăţile din portofoliu.

Ulterior introducerii în CRM, proprietăţile vor apărea chiar pe faţadele clădirilor sau pe terenurile disponibile, putând fi vizualizate pe smartphone cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentată de către toţi utilizatorii aplicaţiei.

Oricine doreşte mai multe detalii despre o anumită proprietate, le poate vizualiza uşor, rapid şi transparent, cu un simplu click pe afişul digital aferent.

Avantajele principale pe care ZOOMO le aduce, sunt profesionalizarea agenţilor imobiliari, creşterea calităţii serviciilor şi a transparenţei pieţei imobiliare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

23 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1013
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4820
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1113

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Topul firmelor din Bucuresti 2020
Legal Accelerators
Forumul padurilor

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie