ADVERTORIALLEMET, cel mai mare producător de mobilă pentru români, împlineşte, pe 20 decembrie 2016, 25 de ani de activitate

Ziarul BURSA #Companii / 21 decembrie 2016

LEMET, cel mai mare producător de mobilă pentru români, împlineşte, pe 20 decembrie 2016, 25 de ani de activitate

Alexandru Rizea, director general şi fondator LEMET: "Meritele persoanelor care iniţiază o acţiune de succes se diminuează în timp. Numele LEMET datează din 20 decembrie 1991, acum 25 de ani. Renumele LEMET a fost construit în ultimii 25 de ani prin munca, dăruirea şi perseverenţa oamenilor care au fost de la început aici, dar şi a celor care li s-au alăturat.

Doresc să transmit clienţilor noştri că timp de 25 de ani am muncit şi vom munci întotdeauna cu entuziasm şi pasiune, punând mai întâi de toate, interesul lor.

Doresc să transmit concurenţilor noştri felicitări pentru ceea ce realizează şi că ne vom lua la întrecere cu ei, pentru că ne place concurenţa.

Doresc să transmit tuturor oamenilor care lucrează în LEMET şi reţeaua Lem's că au misiunea să desăvârşească construirea edificiului LEMET-Lem's şi că îi asigur că temeliile sunt trainice.

Doresc să mulţumesc românilor care ne dau şansa să le înfrumuseţăm casele şi să-i asigur că prin exigenţa lor ne ajută să ne dezvoltăm.

Doresc să transmit furnizorilor noştri din România şi din străinătate mulţumirile noastre pentru că avem şansa să ne dezvoltăm împreună şi îi asigur că vom fi întotdeauna devotaţi colaborării bazată pe cooperare, corectitudine şi respect".

Înfiinţată în 1991 de către inginerul Alexandru Rizea, fabrica LEMET a ajuns în prezent la peste 40.000 de mp de hale de producţie şi depozitare, cu linii de producţie complet automatizate şi bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Pe poarta fabricii ies anual peste 250.000 module de mobilă care ajung în casele românilor şi nu numai.

Ca o evoluţie firească, din 2005, LEMET a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale care cuprinde acum 76 showroomuri în ţară. Acestea sunt amenajate pentru a da sentimentul de "acasă", iar standardele vizuale şi de calitate specifice brandului Lem's sunt uşor recognoscibile pentru oricine le calcă pragul.

La 25 de ani distanţă, LEMET are în portofoliu sute de produse, corpuri de mobilier, configuraţii de mare complexitate, iar reţeaua de magazine a fabricii Lemet - Lem's - este cea mai vastă la nivel naţional, cu aproximativ 70.000 mp de showroom şi o cifră de afaceri estimată la aproximativ 312 milioane de lei pe întreg anul 2016.

"Cei mai importanţi pentru noi sunt oamenii"

"Astăzi, în fabrică şi în reţeaua naţională de magazine Lem's lucrează peste 1650 de angajaţi, iar activitatea de pregătire şi perfecţionare este continuă. Cei mai importanţi pentru noi sunt oamenii pentru că oamenii dau valoare lucrurilor" a încheiat Alexandru Rizea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro