Anunţ vânzare platformă petrochimică Bradu (Argeş)

Comunicate de presă / 25 ianuarie

Anunţ vânzare platformă petrochimică Bradu (Argeş)

Subscrisele BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. si ROMINSOLV S.P.R.L., in calitate de lichidatori judiciari al debitoarei OLTCHIM S.A., organizeaza sedinta de licitatie publica cu strigarea pentru vanzarea, in bloc, a activelor proprietate a OLTCHIM S.A., situate in jud. Arges, comuna Bradu, sat Geamana, str. Petrochimistilor, nr.3.

Pachetul oferit spre vanzare este alcatuit din teren (165 ha), cladiri, instalatii petrochimice, echipamente, licente si alte asemenea.

Sedinta de licitatie publica va avea loc in data de 16.02.2023, ora 12:00, la sediul RomInsolv SPRL din Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Pretul de pornire al sedintei de licitatie este 244.870.736 Lei, exclusiv TVA.

Persoanele care doresc sa participe la sedinta de licitatie publica au obligatia de a depune documentele prevazute in Caietul de prezentare, personal sau prin curier, la sediul Rominsolv sPRL (Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), sau/si in format electronic cu semnatura digitala certificata extinsa la adresa de e-mail a organizatorului licitatiei valorificari.oltchim@rominsolv.ro pana pe data de 13.02.2023, ora 14:00.

In cazul transmiterii documentelor prin curier, indeplinirea obligatiei de depunere in termen se va determina prin raportare la momentul inregistrarii documentelor la sediul Organizatorului (Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), iar nu prin raportare la momentul trimiterii documentelor de catre ofertant.

Caietul de prezentare se poate comunica prin e-mail in urma unei solicitari transmise la adresele de e-mail: valorificari.oltchim@rominsolv.ro sau business.restructuring@bdo.ro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta si telefonic la +4 0746 073 100.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro