Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ANUNŢÂND INVESTIŢII DE MILIOANE DE EUROSuzuki va produce doar automobile hibride pentru pieţele UE

Ziarul BURSA #Companii /

Suzuki va produce doar automobile hibride pentru pieţele UE

Producătorul auto japonez Suzuki va produce, începând din acest an, la uzina sa de la Esztergom (nordul Ungariei), numai automobile cu motoa­re hibride pentru pieţele din Uniunea Europeană, după cum a informat, ieri, compania, transmite MTI, conform Agerpres.

Şeful Departamentului de comunicare de la Suzuki Ungaria, Zsuzsanna Bonnar-Csonka, a precizat că producătorul auto s-a pregătit pentru lansarea de noi modele hibride prin investiţii în valoare de mai multe milioane de euro. În consecinţă, modelele hibride vor reprezenta 70% din producţia realizată în acest an de uzina Suzuki de la Esztergom, iar 85% din aceste vehicule vor fi exportate.

Societatea Suzuki Ungaria a fost înfiinţată în 1991 şi are 3.200 de salariaţi. În 2018, societatea a realizat venituri de 1,95 miliarde euro, din care 280,4 milioane euro au reprezentat cifra de afaceri realizată de vânzările în Ungaria.

De asemenea, Suzuki este lider pe piaţa vânzărilor de automobile noi din Ungaria. În 2019, Suzuki a avut o cotă de piaţă de 16,32%, cu 25.766 automobile înmatriculate în Ungaria.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS