Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ:Grup concertat ce a depăşit pragul legal la SIF Oltenia

M.G.
Piaţa de Capital /

Grup concertat ce a depăşit pragul legal la SIF Oltenia

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a identificat un grup care acţionează concertat, în legătură cu emitentul SIF Oltenia (SIF5), ce deţine cumulat un număr de 29,014 milioane de acţiuni, respectiv 5,001124% din capitalul social al SIF5, peste pragul legal de 5%, potrivit deciziei reglementatorului transmisă, ieri, de către SIF5, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Conform reglementatorului, grupul este format din SIF Banat - Crişana (SIF1), SIF Muntenia (SIF4), Radu-Răzvan Străuţ, Sorin Marica, Adrian Simionescu, Teodora Dorina Mihăilescu şi Constantin Mircea.

Pragul legal a fost depăşit prin includerea în concertarea SIF1 şi SIF4 a acţionarilor SIF5 persoane fizice menţionate anterior, acestea reprezentând deţinerea de 0,001124% din SIF5 adăugată la grupul format în jurul SIF1 şi SIF4. Menţionăm că Răzvan Străuţ este membru în Consiliul de Administraţie al SIF Banat - Crişana, în timp ce Sorin Marica are calitatea de administrator tot la SIF1, Adrian Simionescu şi Teodora Dorina Mihăilescu sunt administratori SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4, iar Constantin Mircea este director strategie SAI Muntenia Invest.

ASF a decis atât că grupul concertat amintit are obligaţia de a se încadra în pragul legal, în termen de trei luni, cât şi faptul că drepturile de vot vor fi limitate la 5%.

Raportul vine în condiţiile în care astăzi are loc adunarea generală de bilanţ a SIF Oltenia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie