Bănci-Asigurări

17 mai
Euro s-a apreciat la 4,8390 lei

Euro s-a apreciat la 4,8390 lei

C.B.Bănci-Asigurări / 15 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8390 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,14 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8376 lei.

" Este un moment bun să ne întrebăm de ce sistemul bancar este atât de mic"

STEVEN VAN GRONINGEN, RAIFFEISEN BANK:" Este un moment bun să ne întrebăm de ce sistemul bancar este atât de mic"

A.I.Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 15 mai

Perioada prin care trecem, cauzată de măsurile impuse de autorităţi pentru diminuarea răspândirii pandemiei de Covid-19, reprezintă un moment bun ca să ne întrebăm de ce dimensiunea sistemului bancar din România este atât de redusă în comparaţie cu Produsul Intern Brut (PIB), a declarat, ieri, Steven van Groningen CEO-ul Raiffeisen Bank, în cadrul unei conferinţe de presă on-line, realizată cu ocazia prezentării rezultatelor financiare pentru primul trimestru ale băncii.

Ediţia din 25.05.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Euro s-a apreciat la 4,8376 lei

Euro s-a apreciat la 4,8376 lei

A.M.Bănci-Asigurări / 14 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8376 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,27 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8349 lei.

Euro s-a apreciat la 4,8349 lei

Euro s-a apreciat la 4,8349 lei

I.M.Bănci-Asigurări / 13 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8349 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,52 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8297 lei.

Euro s-a apreciat la 4,8297 lei

Euro s-a apreciat la 4,8297 lei

C.B.Bănci-Asigurări / 12 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8297 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,02 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8295 lei.

Euro s-a apreciat la 4,8295 lei

Euro s-a apreciat la 4,8295 lei

C.B.Bănci-Asigurări / 11 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8295 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,17 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8278 lei.

Euro s-a apreciat la 4,8278 lei

Euro s-a apreciat la 4,8278 lei

C.B.Bănci-Asigurări / 08 mai

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8278 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,36 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8242 lei.

Andrei Pop

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / ANDREI POP, SECRETARUL COMISIEI PENTRU BUGET, CAMERA DEPUTAŢILOR:"Structura economică a României este una de subcontractori şi outsourcing"

George MarinescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Intenţia Parlamentului este de a extinde anumite facilităţi pentru suspendarea ratelor la creditele bancare şi o dorinţă de protecţie socială pentru categoriile care se află într-o zonă vulnerabilă, susţine Andrei Pop, secretarul Comisiei pentru...

Sergiu Oprescu

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / SERGIU OPRESCU, PREŞEDINTE EXECUTIV ALPHA BANK:Digitalizarea şi infrastructura - oportunităţi uriaşe de dezvoltare a ţării

Emilia OlescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Oportunităţile de creştere pe care le are ţara noastră sunt multiple, în aceas­tă perioadă, atrage atenţia Sergiu Oprescu, Preşedintele Executiv al Alpha Bank România şi Preşedintele Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB),...

Cristian Nacu

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / CRISTIAN NACU, COORDONATOR IFC LA BANCA MONDIALĂ:"O parte din soluţiile prevăzute de Guvern ca răspuns la criză se bazează pe sistemul bancar"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Sistemul bancar românesc a avut o situaţie financiară fericită, a fost bine pregătit în faţa crizei şi avea o lichiditate mare, a declarat Cristian Nacu, coordonatorul Biroului Internaţional Finance Corporation pentru România şi Moldova, Banca...

Tănase Stamule

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / TĂNASE STAMULE, CONSILIER ECONOMIC CANCELARIA PRIM-MINISTRULUI:"Actuala criză ne-a pus în faţă o oglindă care nu ne-a arătat cea mai frumoasă imagine"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Actuala criză a scos la suprafaţă problemele sistemului economic, iar Guvernul încearcă acum să găsească soluţii în mai multe sectoare, a declarat Tănase Stamule, Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul economic.

RADU GRAŢIAN GHEŢEA, PREŞEDINTE CA LIBRA INTERNET BANK:

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / RADU GRAŢIAN GHEŢEA, PREŞEDINTE CA LIBRA INTERNET BANK:"Sistemul bancar a acţionat cu celeritate şi rapiditate, în această criză"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

În această perioadă pot fi identificate unele diferenţe majore între cum a fost tratată criza din 2008-2009 şi modul în care tratăm actuala criză, este de părere Radu Graţian Gheţea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Libra Internet...

BOGDAN NEACŞU, PREŞEDINTE AL COMITETULUI DE DIRECŢIE CEC BANK

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / BOGDAN NEACŞU, PREŞEDINTE AL COMITETULUI DE DIRECŢIE CEC BANK"Agricultura, construcţiile, energia, sistemul medical - sectoare oportune pentru investiţii"

George MarinescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Sistemul bancar a acţionat prompt, asigurând operativitatea şi continuitatea activităţii, rolul de intermediator financiar şi soluţiile necesare clienţilor aflaţi în perioade dificile privind gestionarea datoriilor, în actuala criză sanitară şi...

ALEXANDRU PĂUNESCU, PREŞEDINTELE COLEGIULUI DE COORDONARE CSALB:

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / ALEXANDRU PĂUNESCU, PREŞEDINTELE COLEGIULUI DE COORDONARE CSALB:"Cele 90.000 de cereri de amânare la plată a ratelor implică un efort al băncilor de circa 3 miliarde lei"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Sistemul bancar din România a amânat la plată, până în prezent, rate a căror valoare se ridică la aproximativ 3 miliarde de lei, potrivit lui Alexandru Păunescu, preşedintele Colegiului de Coordonare al Centrului de Soluţionare Alternativă a...

FELIX DANILIUC, DIRECTOR BRD - GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE:

BĂNCILE, ÎN PANDEMIE - PROVOCĂRI ŞI OPORTUNITĂŢI / FELIX DANILIUC, DIRECTOR BRD - GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE:"Contextul pandemiei ar trebui să aducă în atenţie dorinţa de a încuraja antreprenorii"

A.V.Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 08 mai

Găsirea formulei care să încurajeze pe cineva să devină întreprinzător în zona IMM-urilor rămâne o încercare, în continuare, atât pentru bănci, cât şi pentru mediul antreprenorial din ţara noastră, potrivit domnului Felix Daniliuc, director...

<< mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii