Bitcoin România vizează între 75-100 de noi francize crypto-ATM până la finalul anului

G.D.
Piaţa de Capital / 22 septembrie

Constantin Rotariu

Constantin Rotariu

Bitcoin România targetează să dezvolte cu ajutorul partenerilor o reţea de 150 de ATM-uri până la finalul anului şi să atingă un numar de 250-300.000 de clienţi în platforma de tranzacţionare, con-form unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, printre cele mai accesibile locuri în care clienţii pot opera tranzacţii la crypto-ATM-urile Bitcoin Rmânia se numără centre comerciale din reţelele Carrefour, Auchan, precum şi majoritatea magazinelor de tip "shopping mall" din marile oraşe din ţară.

"Anul acesta a fost mai bun decat 2021, creşterea pe care am înregistrat-o fiind determinată de parteneriatele demarate sau consolidate pe parcursul 2021, precum şi în primul trimestru din acest an. Ne dorim ca până la finalul anului să ne dublăm numărul de francize pe piaţa locală şi să ajungem la un numar de aproximativ 150 de crypto-ATM-uri, prin aceasta urmârind o distribuţie care să acopere cât mai eficient toată ţara. Ne dorim totodată să creştem la un numar între 250-300.000 de clienţi în platforma de tranzacţionare. Insă aceste obiective depind în mare măsură de disponibilitatea sau accesul la capital de lucru suplimentar, de trendurile pieţei crypto şi de

capacitatea noastră de a atrage parteneri noi", afirmă Constantin Rotariu, cofondator şi Chief Strategy Officer al Bitcoin România.

Cofondatorul adaugă că numărul clienţilor Bitcoin România - atât pentru reţeaua crypto-ATM, cât şi în platforma de tranzacţionare de cryptomonede - este în creştere indiferent de evoluţia valorii monedei Bitcoin.

"Singurul aspect care s-a schimbat în ultima vreme pe baza evoluţiei valorii monedei este

ponderea tranzacţiilor, cele de cumpărare câştigând teren semnificativ în faţa celor de vânzare",

explică Constantin Rotariu.

Pentru 2023 conducerea companiei vizează o creştere a numărului de crypto-ATM-uri pana la 250 de unităţi, mizând pe oferirea de servicii specializate de cea mai bună calitate către parteneri şi

clienti şi pe accelerarea&securizarea unora dintre procesele operaţionale cu impact major în

economia afacerii.

Bitcoin România organizează astăzi, 22 septembrie, un eveniment cu aproximativ 100 de

persoane,în special parteneri ai companiei.

"Scopul este de a reuni toţi stakeholderii din universul operaţional al afacerii ATM, de a recompensa performanţele deosebite şi de a găsi împreună soluţii adecvate pentru atingerea obiectivelor strate-gice pe care ni le-am propus - parteneriate noi şi 150 de ATM-uri la finalul 2022. Ne dorim totodată să insuflăm partenerilor sentimentul de apartenenţă la această comunitate, să ne

consolidăm relaţiile şi să construim o cale pe care să mergem împreună către succes", adaugă Constantin Rotariu, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cred ca avem nevoie de ATMuri pentru EURO -- fara comisioane nu BITCOIN pentru tranzactii volatile mai ales acum! Nu e un moment bun! Cum zice proverbul: sa avem intii buda in curte si apoi jaccuzi de lux!

    Bravo pentru planurile ambițioase! Ma bucur sa vad ca fenomenul crypto a luat atat de mare amploare in peisajul mioritic. Va doresc succes!

    "ponderea tranzacţiilor, cele de cumpărare câştigând teren semnificativ în faţa celor de vânzare".

    Ce a vrut să spună poetul? Ca valoare, s-a cumpărat exact cat s-a vandut și reciproca. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro