Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

BNR a aprobat numirea a doi administratori BRD

M.G.
Piaţa de Capital /

BNR a aprobat numirea a doi administratori BRD

Nicio menţiune despre Bogdan Drăgoi, preşedintele SIF1, ce trebuia să-l înlocuiască pe Ioan Cuzman 

Phillipe Laurent Charles Heim şi Liliana Feleagă au primit aprobarea Băncii Naţionale a României (BNR) pentru a ocupa funcţiile de administratori ai instituţiei bancare BRD - Groupe Societe Generale (BRD) pe o perioadă de patru ani, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Totodată, în raportul transmis de BRD nu se face nicio menţiune la aprobarea sau respingerea celuilalt candidat propus şi aprobat prin votul acţionarilor pentru un alt post de administrator independent, respectiv domnul Bogdan Alexadru Drăgoi, actual preşedinte al SIF Banat - Crişana (SIF1), ce ar trebui să-i ia locul lui Ioan Cuzman, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al SIF1, căruia îi expiră mandatul.

Mandatele pe patru ani sunt condiţionate de obţinerea aprobării Băncii Naţionale a României în temeiul regulamentului 5/2018 a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

La adunarea generală a acţionarilor BRD din aprilie 2018, SIF Banat - Crişana deţinea un pachet de 1,95% din BRD, în timp ce restul SIF-urilor aveau o participaţie cumulată de circa 5,9% din instituţia de credit.

Valoarea de piaţă a BRD la bursa locală este de circa 8,29 miliarde de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS