Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Clifford Chance Badea a asistat oferte de obligaţiuni cu o valoare de aproape 4 miliarde Euro

B.D.
Piaţa de Capital /

Cosmin Anghel

Cosmin Anghel

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatură Clifford Chance, a acordat asistenţă juridică în legătură cu două emisiuni de obligaţiuni de aproape patru miliarde Euro lansate în prima lună din an - prima emisiune de eurobonduri suverane pe pieţele externe din 2020, în valoare de trei miliarde Euro, respectiv emisiunea RCS&RDS de obligaţiuni senioare garantate şi listarea pe Irish Stock Exchange (850 milioane Euro) - prima emisiune de tip 'high yield' lansată de un emitent român, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Succesul celor două tranzacţii reflectă colaborarea eficientă şi transparentă dintre echipele de avocaţi şi clienţi, în baza unei relaţii profesionale care s-a consolidat în timp, pe parcursul proiectelor similare derulate în ultimii ani.

Astfel, echipa coordonată de Counsel Cosmin Anghel a acordat asistenţă consorţiului bancar format din BNP Paribas, Citigroup Global Markets Limited, Raiffeisen Bank International AG, Societe Generale şi Unicredit Bank AG în cea mai recentă emisiune de obligaţiuni suverane lansată de Ministerul Finanţelor pe pieţele externe, cu o valoare totală de trei miliarde Euro. Aspectele de drept englez şi american au fost acoperite de biroul Clifford Chance din Londra, mai informează sursa.

Separat, o echipă coordonată de Counsel Radu Ropotă a asistat Citibank, ING Bank N.V. şi Unicredit Bank S.A în legătură cu lansarea şi listarea pe Irish Stock Exchange a emisiunii de obligaţiuni cu o valoare totală de 850 milioane Euro a RCS&RDS, garantată de Digi Communications şi de filialele RCS&RDS din Spania şi Ungaria - prima emisiune de obligaţiuni de tip 'high yield' lansată de un emitent român. Firma de avocatură Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP a acordat asistenţă pe aspectele de drept american şi englez.

În ambele tranzacţii, emitentul a fost asistat de avocaţii Filip & Company.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

19 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5464
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur254.7806

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
ROMANIAN ENERGY DAY 2020
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie