Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CNN:Mai mulţi oameni au murit în urma unui atac cu arma la Bursa de Valori din Pakistan

A.P.
Internaţional /

Mai mulţi oameni au murit în urma unui atac cu arma la Bursa de Valori din Pakistan

Cel puţin 5 oameni au murit după ce focuri de armă au fost trase astăzi la Bursa de Valori din capitala Pakistanului, Karachi, scrie CnnNews.ro.

Poliţişti şi oameni de securitate ai clădirii au fost confirmaţi să fi decedat în urma incidentului.

În momentul acesta, personalul de salvare şi de securitate paramilitară sunt la locul faptei şi investighează, anunţă Azeem.

Un mesaj publicat pe pagina de Twitter a Bursei din Pakistan arăta: "A fost un atac asupra perimetrului PSX în prima parte a zilei".

"Situaţia încă este în desfăşurare iar conducerea, cu ajutorul forţelor de securitate, gestionează securitatea şi controlează situaţia"

Mesajul continuă: "Vom emite un comunicat mai detaliat la momentul potrivit, odată ce situaţia revine sub control şi mai multe detalii devin cunoscute. Momentan, focurile de armă s-au oprit iar întăririle sunt pe poziţii".

Directorul Bursei din Pakistan, Abid Ali, le-a spus reporterilor că patru atacatori au intrat în perimetru şi au început să tragă, însă situaţia era acum sub control.

El a descris situaţia astfel :"Au fost patru atacatori care au venit în parcare, au aruncat o grenadă spre intrarea principală a Bursei din Karachi şi după aceea au început să tragă fără discriminare. Atacatorii purtau uniforme asemănătoare celei de poliţie. Toţi cei patru au fost ucişi iar situaţia este momentan sub control".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Jihadisti!

    In numeroase tari, asa-zis democratice, lupta deschisa a poporului impotriva sistemului capitalist dominat de monopoluri a fost deturnata spre o lupta anti-rasista artificiala.

    Practic, la ora actuala, peste 80% din populatia globului se zbate in sclavie si nivel de trai precar, deci principala problema a omenirii o reprezinta sistemul ticalosit care a adus populatia in aceasta situatie si nu vreo lupta intre albi si negri cum fals incearca sa induca unii.

    Asadar, acest atac terorist are cel putin o justificare realista, plauzibil anticapitalista... in antiteza cu darmarea de statui din lumea vestica - act de ipocrizie totala, intrucat nu poti sterge istoria cu buretele, sute de ani de sclavie feudala sau capitalista, daramand statui.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie