CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A III-A / DIANA BATES, AMBASADA SUA:"Antreprenoriatul - esenţial pentru crearea locurilor de muncă"

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 08 mai 2015

"Antreprenoriatul - esenţial pentru crearea locurilor de muncă"

"Antreprenorul lunii", program prin care Ambasada SUA la Bucureşti susţine întreprinzătorii

Guvernul SUA, prin Ambasada sa de la Bucureşti, se implică în susţinerea antreprenoriatului din ţara noastră, considerându-l un domeniu esenţial pentru crearea de locuri de muncă, afirmă Diana Bates, consilier economic în cadrul Ambasadei.

Doamna Bates a declarat, ieri, că Ambasada SUA la Bucureşti a lansat, anul acesta, programul "Antreprenorul lunii", care evidenţiază întreprinzători ce valorifică ocazii unice într-o mulţime de domenii, în diverse regiuni din România.

Diana Bates a precizat că, în ianuarie 2015, Lucian Neacşu, proprietarul Senator Wine, a fost ales antreprenorul lunii, iar Andrei Pitiş, preşedintele Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii, a fost numit antreprenorul lunii februarie. Conform afirmaţiilor doamnei Bates, în martie, acest titlu a fost atribuit unei cooperative din localitatea Apahida (Cluj): "Lunca Someşului Mic", iar în aprilie, Ambasada SUA a ales Atelierul de Pânză drept "antreprenorul lunii".

Programul amintit a fost lansat la sfârşitul anului trecut, cu scopul promovării antreprenorilor din toate sectoarele economiei româneşti, indiferent în ce localitate îşi desfăşoară activitatea. La acel moment, Dean Thompson, însărcinat cu afaceri în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, a afirmat: "Îi aplaud pe toţi antreprenorii care muncesc neobosit în România şi continuă să-şi transforme visurile în realitate. Ei sunt viitorul României. Pe măsură ce România continuă să crească şi să se dezvolte, va avea nevoie de antreprenori care să înfiinţeze noi companii, să le adapteze şi să le reformeze pe cele vechi şi să conducă ţara spre viitor".

Diplomatul a menţionat că acest proiect este felul prin care Ambasada SUA le acordă recunoaştere antreprenorilor din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro