CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A III-A / DIANA BATES, AMBASADA SUA:"Antreprenoriatul - esenţial pentru crearea locurilor de muncă"

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 8 mai 2015

"Antreprenoriatul - esenţial pentru crearea locurilor de muncă"

"Antreprenorul lunii", program prin care Ambasada SUA la Bucureşti susţine întreprinzătorii

Guvernul SUA, prin Ambasada sa de la Bucureşti, se implică în susţinerea antreprenoriatului din ţara noastră, considerându-l un domeniu esenţial pentru crearea de locuri de muncă, afirmă Diana Bates, consilier economic în cadrul Ambasadei.

Doamna Bates a declarat, ieri, că Ambasada SUA la Bucureşti a lansat, anul acesta, programul "Antreprenorul lunii", care evidenţiază întreprinzători ce valorifică ocazii unice într-o mulţime de domenii, în diverse regiuni din România.

Diana Bates a precizat că, în ianuarie 2015, Lucian Neacşu, proprietarul Senator Wine, a fost ales antreprenorul lunii, iar Andrei Pitiş, preşedintele Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii, a fost numit antreprenorul lunii februarie. Conform afirmaţiilor doamnei Bates, în martie, acest titlu a fost atribuit unei cooperative din localitatea Apahida (Cluj): "Lunca Someşului Mic", iar în aprilie, Ambasada SUA a ales Atelierul de Pânză drept "antreprenorul lunii".

Programul amintit a fost lansat la sfârşitul anului trecut, cu scopul promovării antreprenorilor din toate sectoarele economiei româneşti, indiferent în ce localitate îşi desfăşoară activitatea. La acel moment, Dean Thompson, însărcinat cu afaceri în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, a afirmat: "Îi aplaud pe toţi antreprenorii care muncesc neobosit în România şi continuă să-şi transforme visurile în realitate. Ei sunt viitorul României. Pe măsură ce România continuă să crească şi să se dezvolte, va avea nevoie de antreprenori care să înfiinţeze noi companii, să le adapteze şi să le reformeze pe cele vechi şi să conducă ţara spre viitor".

Diplomatul a menţionat că acest proiect este felul prin care Ambasada SUA le acordă recunoaştere antreprenorilor din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro