Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Deciziile adoptate, astăzi, de Consiliul ASF

S.T.
Piaţa de Capital /

Deciziile adoptate, astăzi, de Consiliul ASF

În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate - asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care:

Reglementare

Norma privind cadrul unitar de desfăşurare a auditului statutar la entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (norma va fi transmisă, spre publicare, Monitorului Oficial al României).

Supraveghere

- rezultatele controlului periodic efectuat la societatea Maxygo Broker de Asigurare S.R.L.;

- sancţionarea brokerilor de asigurare şi/sau reasigurare care nu au respectat prevederile legale privind transmiterea către Autoritatea de Supraveghere Financiară a raportărilor aferente trimestrului III/2018;

- rezultatele controlului periodic efectuat la S.S.I.F. IEBA Trust S.A.;

- rezultatele controlului periodic efectuat la S.A.I. Raiffeisen Asset Management S.A.;

- rezultatele controlului periodic efectuat la UniCredit Bank S.A. în calitate de depozitar al fondurilor de investiţii administrate de S.A.I. Swiss Capital Asset Management S.A.

Autorizare

- numirea domnului Floria Hănţilă în calitate de înlocuitor al Directorului General al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.;

- retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a societăţii de servicii de investiţii financiare Eastern Securities S.A. şi radierea din Registrul A.S.F. din această calitate;

- emiterea Certificatului de înregistrare a acţiunilor emise de Bittnet Systems S.A. Bucureşti în vederea majorării capitalului social.

ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în 2013 prin OUG 93/2012, aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie