DentalVerse by Dr.Leahu, platformă din stomatologie care digitalizează relaţia cu pacientul, se lansează astăzi

V.G.
Companii / 20 octombrie 2022

Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu

Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu

Reţeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează DentalVerse, aplicaţie mobilă de pe plan local care digitalizează interacţiunea pacientului cu medicul stomatolog, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Platforma integrează funcţionalităţi care simplifică şi fluidizează procesele şi experienţa pre şi post accesare a serviciilor stomatologice. De asemenea, aceasta pune accent pe latura consultativă, prin conţinutul educaţional disponibil imediat, posibilitatea de consult online şi asistentul virtual inteligent Catrinel. Pe termen mediu şi lung, DentalVerse va îngloba funcţionalităţi complexe, cu obiectivul de a deveni, prin tehnologiile folosite, o primă platformă de telestomatologie. Partenerii de dezvoltare ai soluţiei mobile sunt Codestage, Gamify şi DRUID.

Disponibilă în Google Play şi App Store, versiunea iniţială pune la dispoziţia pacientului posibilitatea de a-şi crea simplu profilul şi de a se înregistra, de a programa consultaţiile fizice, de a solicita documente pentru consultaţie online şi de a încărca documentele medicale. De asemenea, acesta va putea găsi informaţii medicale utile şi ghiduri post-tratament, trimite mesaje către medicii specialişti, plăti online şi intra în programul de fidelizare, beneficiind de oferte şi abonamente personalizate. Într-o etapă ulterioară de dezvoltare, aplicaţia va extinde avantajele prin completarea automată a profilului, posibilitatea de a adăuga un membru al familiei în profilul curent, accesul la istoricul medical, crearea planului de tratament pe o perioadă îndelungată, cu generare automată de programări şi multe alte servicii.

"Studiile ne arată că 80% dintre noi avem aşteptarea ca experienţele să ne fie în primul rând digitale. Realitatea ultimilor ani aduce în prim plan nevoia de completare a actului medical, fizic, cu interacţiunea digitală pentru servicii care simplifică relaţia pacientului cu medicul stomatolog şi încurajează prevenţia. Suntem încântaţi că putem să aducem pentru prima dată în serviciile stomatologice această abordare totală a pacientului. Aşa vedem noi inovaţia în stomatologie - aparatura şi tehnicile de ultimă oră să fie completate de o experienţă a pacientului şi a medicului transformată radical prin tehnologie", declară Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

"În ultimii ani, consumatorii s-au obişnuit în aşa măsură cu interacţiunile digitale încât acestea au devenit standardul pentru satisfacţia şi loializarea lor în diferite segmente de activitate, iar asistenţa medicală nu face excepţie. Tocmai de aceea, suntem fericiţi că am putut colabora cu reţeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu pentru implementarea primei platforme bazate pe AI conversaţional din domeniul stomatologiei din România, platformă care va răspunde exigenţelor pacienţilor de accesibilitate, viteză şi simplitate. Mai mult decât atât, în timp, acest asistent virtual va evolua de la sarcini relativ simple, precum realizarea de programări online, la a susţine un întreg ecosistem digital de interacţiune între pacient şi clinică, oferind informaţii în timp real sau facilitând plăţi", afirmă Liviu Drăgan, CEO DRUID.

"Am dezvoltat, în ultimii ani, împreună cu Clinicile Dentare Dr.Leahu proiecte digitale spectaculoase, cu impact real în business-ul de zi cu zi. Ne bucurăm să lansăm acum DentalVerse by Dr.Leahu, aplicaţia cu cea mai mare viziune dintre toate cele lansate, care îşi propune să ridice nivelul de sănătate dentară din România prin educaţie, informaţie şi servicii de interpretare la distanţă. Viitorul sigur va fi strâns legat de AI şi blockchain, aşa că sunt entuziasmată", completează Diana Dragomir, Gamify.

"Implicarea echipei noastre în acest proiect reprezintă o onoare, dar şi o mare responsabilitate întrucât ne-am propus să facilităm interacţiunea pacientului cu experienţa dentară printr-un instrument sigur, stabil şi uşor de utilizat. Suntem foarte entuziasmaţi de viitorul acestei aplicaţii şi de impactul pe care îl va genera în domeniul stomatologiei", susţine Andrei-Dragos Pătraşcu, Codestage.

Pe termen lung, aplicaţia va include funcţionalităţi de tipul analizei, prin inteligenţă artificială, a radiografiilor, portofelului electronic, cu posibilitatea de stocare a fondurilor în aplicaţie, plată în avans sau monedă virtuală, conversaţiei în limbaj natural cu un asistent AI, identificării automate la vizita fizică etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro