Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial are un nou director general

A.V.
Companii #Imobiliare / 17 martie

Andrei Jerca

Andrei Jerca

Element Industrial, unul dintre cei mai tineri jucători de pe piaţa spaţiilor logistice, l-a numit pe Andrei Jerca în funcţia de director general, potrivit unui comunicat al companiei.

Cu o experienţă de 14 ani în industria imobiliară, Andrei Jerca a lucrat pentru companii precum Europolis, CA IMMO, P3 şi CBRE, fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 mp de spaţii logistice, cât şi în dezvoltarea unor proiecte logistice şi industriale ce însumează 200.000 mp.

"Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum şi în alte oraşe cheie din România", spune Andrei Jerca, adăugând: "Pandemia a creat noi oportunităţi pe piaţa logistică, în contextul accelerării digitalizării şi al creşterii pieţei de e-commerce. Prin diversitatea de produse din portofoliul Element Industrial ne propunem să fim un partener flexibil pentru chiriaşii de spaţii logistice din România".

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a lansat o investiţie de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, compania a achiziţionat terenuri în mai multe zone cheie din ţară, printre care Brăila, Craiova, Piteşti, Ploieşti, unde intenţionează să dezvolte parcuri logistice de clasă A.

Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Brăila, Ploieşti, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în Bucureşti, Piteşti şi Constanţa. Totodată, compania oferă un pachet integrat de servicii pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Artego

Curs valutar BNR

18 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9268
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0326
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7268
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.2201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro