Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

ELKO anunţă disponibilitatea noilor monitoare ELITE

P.P.
Companii /

ELKO anunţă disponibilitatea noilor monitoare ELITE

ELKO Romania anunţa disponibilitatea pe piaţa din România a noilor monitoare de gaming din seria ELITE, proiectate pentru competiţii, în conformitate cu cerinţele şi nevoile jucătorilor profesionişti, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

ViewSonic XG240R este un monitor Full HD de 24", al cărui panou oferă un timp de răspuns de numai 1ms şi rată de reîmprospătare de 144Hz. În plus, asigură suport pentru tehnologia FreeSync, prin care rata de reîmprospătare este sincronizată cu performanţele plăcii video.

Panoul utilizat poate reproduce până la 16.7 milioane de culori (RGB 8bit), acoperind spectrul NTSC în proporţie de 72%. XG240R se mai remarcă prin designul unic al părţii dorsale, care emite lumină. Ergonomia nu a fost nici ea uitată, astfel că piciorul de susţinere permite ajustarea înălţimii, înclinarea faţă-spate, rotirea în plan orizontal şi în plan vertical (pivot). Modelul este prevăzut cu 2 conectori HDMI, 1 DP, 2 USB 3.0 Tip-A, ieşire pentru căşti şi 2 boxe a câte 2W.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS