Endava anunţă extinderea business-ului în alte trei locaţii din ţară

G.B
Companii / 25 noiembrie

Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava

Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava

Endava, compania britanică de software prezentă pe piaţa locală cu 7 centre de livrare în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu-Mureş şi Piteşti, anunţă extinderea business-ului în alte trei locaţii din ţara noastră: Craiova, Sibiu şi Suceava, conform unui comunicat remis redacţiei.

În prezent, compania are peste 3.000 de angajaţi înţară, care lucrează pentru diverşi clienţi din industrii precum plăţi, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Una dintre cele mai mari companii de software de pe piaţa locală şi în topul celor mai doriţi angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei. Compania are poziţii deschise pentru comunitatea tech: dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicaţiilor, experţi în zona de date, angajaţi în serviciile de suport, analişti, manageri de proiect şi arhitecţi software.

Potrivit sursei citate, compania britanică a anunţat în septembrie anul acesta că trece definitiv la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaţilor săi flexibilitate şi posibilitatea de a lucra atât de la birou, cât şi de acasă, în funcţie de nevoile şi responsabilităţile fiecărei echipe. Mai mult decât atât, compania le oferă tuturor şi posibilitatea de a lucra din afara ţării noastre până la 20 de zile din fiecare ţară străină, beneficii de care se vor putea bucura şi angajaţii din Craiova, Sibiu si Suceava. Echipele care lucrează în cadrul Endava pot veni la birou pentru activităţile comune, cum ar fi Ceremoniile Agile, dar şi pentru programele de training, în programele de internship, workshopuri sau orice alte activităţi în care interacţiunea faţă în faţă este preferată.

"Cererea pentru serviciile noastre digitale a crescut în ultima perioadă într-un ritm accelerat la nivel global, ceea ce ne oferă oportunitatea de a dezvolta noi huburi şi de a atrage noi talente în echipele noastre regionale. România a fost întotdeauna o piaţă extrem de importantă pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentaţi precum şi una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Trecerea la sistemul de muncă hibrid ne-a oferit şi la nivel de companie mai multă flexibilitate şi posibilitatea de a deschide centre noi în comunităţile în care nu suntem încă prezenţi, dar care au un potenţial foarte mare de dezvoltare, cum ar fi Craiova, Sibiu şi Suceava", a declarat Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

În plus faţă de cele trei noi oraşe, compania britanică anunţă creşterea echipelor sale de specialişti în toate centrele din ţara noastră. Delivery Unit-ul din Târgu-Mureş a depăşit borna de 50 de angajaţi, echipă ce este coordonată de Ovidiu Spinean începând din această toamnă. Cu peste 10 ani vechime în companie, Ovidiu a fost anterior Head of User Centric Services, contribuind la dezvoltarea echipelor şi a business-ului la nivel global.

Pe lângă extinderea companiei, Endava anunţă şi că va continua să investească în comunitatea locală, prin organizarea de evenimente gratuite pentru specialiştii IT. Astfel, pe data de 9 Decembrie va avea loc primul eveniment din seria Tech Talks dedicat comunităţilor externe de IT la nivel european. Evenimentul online Tech Talks - European Edition powered by Endava va fi structurat în două părţi: un panel format din specialişti atât în zona de leadership cât şi în zona tehnică, discuţie concentrată pe oportunităţile înlesnite de noua realitate şi noul mod de lucru hibrid. În cea de-a doua parte, focusul se va concentra în jurul proiectelor de tip Extended Reality, printr-o prezentare susţinută de către Thomas Bedenk, Vice President Extended Reality în Endava Berlin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Dtlawyers
BTPay
Apanova
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

26 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3869
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7398
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8407
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.1246

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro