FĂRĂ ACCELERAREA RATEI DE VACCINARERiscăm să ne lovească un nou val de panică

Ben Madadi
Ziarul BURSA #Miscellanea #Sănătate / 20 iulie

Riscăm să ne lovească un nou val de panică

Nu ştiu câţi aţi remarcat explozia cazurilor de COVID din Marea Britanie. Sunt deja peste 50.000 de noi îmbolnăviri confirmate zilnic, iar această imagine ne poate oferi un indicator despre cum va fi situaţia, nu peste multă vreme, şi în România. Numai că în România va fi, probabil, mult mai rău.

De ce cred asta? Răspunsul îl găsim în rata vaccinării care este printre cele mai scăzute din Europa. În Uniunea Europeană doar Bulgaria stă mai rău decât România.

În Marea Britanie s-a vaccinat anti-COVID, cu două doze, peste 52% din populaţie, iar în România doar 24%. Cât priveşte vaccinarea cu cel puţin o doză, în Marea Britanie avem aproximativ 70% din populaţie, în timp ce în România avem 30%. Deocamdată, în România noua variantă Delta (cunoscută drept varianta indiană a SARS-Cov2), mult mai contagioasă, nu a început să se răspândească la scară largă. Dar sunt convins că va exista o explozie de îmbolnăviri şi spitalizări odată cu venirea următorului val epidemiologic.

Din păcate, în România mulţi aleg să nu se vaccineze, asumându-şi un risc foarte mare. Pentru cei vaccinaţi veştile sunt bune.

Vă propun să ne uităm tot la cazul Marii Britanii. În toamna anului trecut, când erau în medie puţin peste 20.000 de cazuri de îmbolnăvire pe zi, numărul deceselor a fost de 400-500 zilnic. Dar acum, în condiţiile unui număr mult mai mare de infectări, numărul mediu al deceselor cauzate de COVID nu depăşeşte 50 pe zi. Aşadar, datorită vaccinării numărul deceselor este sub 10%, comparativ cu perioada în care populaţia nu era vaccinată deloc. Cifra spitalizărilor este, de asemenea, mult sub nivelul anului trecut.

Oare de ce autorităţile române nu profită de acalmia pe care o traversăm în prezent ca să facă totul pentru a-i atrage şi convinge pe cât mai mulţi să se vaccineze? Ştiu că nu este uşor, având în vedere succesul campaniilor anti-vaccinare, dar vaccinarea este singura soluţie în faţa virusului!

În lipsa accelerării ratei de vaccinare în această vară, nu ştiu dacă în toamnă va urma un nou lockdown, dar sunt destul de sigur că vom avea un nou val da panică. Şi odată cu asta ar putea reveni efectele economice nefaste, mai ales asupra operatorilor economici care au mai avut de suferit până acum câteva luni. Ar înseamna alte pierderi economice şi în continuare o presiune sporită asupra bugetului.

Opinia Cititorului ( 48 )

 1. ratele mari de vaccinare conduc la rate mari de infectati.

  studiati va rog exemplele Israel, India, UK (mai nou) si curand toate celelalte tari asa-zis campioane la vaccinare.  

  intre inoculare si expresia bolii trec intre 3 si 6 luni.  

  Romania a inceput prost (rate mari de vaccinare) dar s-a redresat intre timp (a coborat rata de vaccinare) si are o sansa la viitor.  

  Eu am speranta ca tara mea va scapa de vaccin si va merita viitorul alaturi de alte tari istete care evita vaccinul care transforma oamenii in "fabricute" ambulante de virusi (inclusiv noi variante).  

  1. eu sunt nevaccinat si voi ramane nevaccinat chiar de-ar fi sa ma apar cu cutitul in mana.

   nu e poezie lirica ce zic, e realitate factuala.  

   Sunt pregatit pentru orice , dar eu nu voi fi injectat anti-covid, mai ales ca sunt pe deplin informat cu privire la vaccinuri.  

   inca un exemplu: insula Mykonos / Grecia

   rata de vaccinare cu ambele doze la localnici : peste 90% (rata atinsa acum 5-6 saptamani) 

   apoi?

   apoi a lovit dezastrul! s-au imbolnavit toti!  

   Cauta-ti cutitul ca vin sa-ti day bobarnace!

   Bati campii. 

   Poetu' cu cutzitu'...noua ipostaza a ex-banksterului ratat de la volksbank.

   Pt. unu' care le shtie pe toate, faci impresie proasta prin faptu' ca nu shtii specificu' turishtilor de pe Mykonos... 

   Bat campii?

   Toate s-au intamplat cate am zis pana acum.  

   Toate.  

   Suntem in sem.2 / 2021 si se implineste si ce tot am zis din Oct 2020 pana acum (promovarea de vaccinare fortata si mari miscari sociale).  

   Noteaza inca un lucru: din Noiembrie 2021 incolo in vestul Europei (poate si nordul sau sudul Europei) se va vorbi de introducerea unor mari campusuri de corturi unde sa fie mutati fortat nevaccinatii impotriva vointei lor, fiind utilizate forte armate, nu politie. Din nou mari miscari sociale, foarte sangeroase de data asta.  

    

   Peste ceva timp (6-18 luni) se va dovedi ca exact vaccinatii vor avea problemele mari de sanatate si cei ce se bazeaza pe imunitate naturala de contact cu boala vor fi cei avantajati. O a doua boala de la alt virus va innegri pe cei vaccinati.  

   Acele spike-uri din celulele vaccinatilor vor reactiona cu noul virus intr-o maniera care ii va impinge in moarte sigura pe cei vaccinati, in cel mai oribil mod cu putinta , organic vorbind. Vaccinul pentru covid-19 transforma corpul vaccinatului. Dupa transformare, intalnirea cu alt virus (cel din 2022, altul decat Corona) va declansa ceva oribil. NU VA VACCINATI OAMENILOR, AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU SI IN PROPRIA IMUNITATE NATURALA SI VETI SCAPA BINE!  

   Ignorantule, nu meriti nici macar o virgula din partea mea, nici un cuvant! Eu vorbesc din viitor si tu scuipi noroi !

   Esti mai prost decat o piatra rece la margine murdara de drum.  

   nu te califici pentru raspuns.

   esti om substandard.  

   musiu,

   cat ai de castigat din aceasta propaganda pharma?

   merita sa fii impotriva Creatorului? 

   Cum vă permiteți, nea Pandele din Pantelimon să catalogați pe cineva drept bancher ratat? Sunteți foarte realizat dpdv social și financiar? Faceți parte din top 300 Forbes? Dacă îl cunoașteți personal pe Vali, să vă fie rușine!!! Mi s-a întâmplat odată în viață să consider doi amici ca fiind ratați și mi-e rușine chiar și acum de acea afirmație făcută în particular.

   În altă ordine de idei, confirm din experiență proprie și din mai multe surse demne de încredere, inclusiv cadre medicale și ofițeri de informații necumpărați de big pharma că proteina spike produce grave transformări fizice și psihice cum ar fi, limitativ: schimbarea formei feței, a culorii pielii, amnezii, scăderea IQ, lipsă de sociabilitate, creșterea gradului de conformism, apoi oamenii acceptă orice li se servește de către mass media oficială, etc. 

   Cred cu tărie că se urmărește reducerea drastică a populației țărilor dezvoltate și înlocuirea acesteia cu imigranți conform plenului Kalergi. Din acest motiv, rata de vaccinare în țările dezvoltate depășește 50%. 

   Vom vedea cum se vor finaliza aceste transformări fizice și psihice, dacă vom avea o apocalipsă a vaccinaților, etc. 

   Oricum, chiar și fără apocalipsă, efectele negative ale proteinei spike se vor vedea în câțiva ani. 

   În final, nu sunt împotriva vaccinării ci împotriva proteinei spike. Dacă totuși doriți să vă vaccinați, alegeți celelalte două variante: ex. trombozele nu vă vor modifica psiho somatic. Dar, dacă puteți și nu vă este frică, mizați pe propria dvs.imunitate. 

   In adevăr excursiile in zone aglomerate, petrecerile nocturne la care participa mulți oameni dubioși reduce mult din efectele benefice ale vaccinului!

   eu incerc doar sa ajut.

   cine se gandeste ca eu imi iau vreun leu facand o asa-zisa propaganda nu stie ce zice . 

   nu iau nimic de la nimeni.  

   cand o sa observe vaccinatii urmarile vaccinurilor pe propriul corp va fi mult prea tarziu si timpul nu il poti intoarce!  

   poti vedea in avans, in viitor, poti anticipa, dar inapoi (inca) nu te poti intoarce. Nu exista inca tehnologia, doar principiile teoretice.  

   Aveti incredere in propria imunitate, va face fata cu succes.

   Nu e nevoie de vaccin.  

   Crezi că nu o să mai convingă lumea cu burgeri sau mici cu muștar contra vaccin și vor trece direct la forță?

   Ai dreptate. Idiotii s-au vaccinat la comanda si daca se strang multi oameni, idiotii vaccinati risca sa se imbolnaveasca.

   trecerea la vaccinarea cu forta o sa aiba loc cand oamenii vor auzi in cercul lor imediat (rude grad 1-4, vecini, cunostinte, prieteni, amici, colegi de munca) de afectiuni medicale grave si morti subite aparute la persoane vaccinate.

   atunci se va manifesta o reticenta puternica impotriva vaccinarii - ceea ce poate conduce la interventii si decizii de forta pro-vaccinare (o decizie gresita de altfel - va conduce la reactii violente ale societatii fata de conducatori).  

   ... e taman pe dos, ca-n bancul cu Ivan Ivanovici si Serghei Sergheevici. Cam niciuna din profetiile dvs. apocaliptice nu s-a implinit, nici macar pe-aproape.

   N-am mai avut timp sa citesc forumul Bursa si implicit nu stiu cate basculante de brasoave ati mai incercat in ultima vreme sa vindeti fraieriilor, asa ca amintesc doar trei putin mai vechi, pe care le-am retinut pentru ca m-a amuzat enormitatea lor: 

   1. Prin toamna trecuta, domnu' Vali vedea cu limpezime in globul de cristal cum China avea sa fie lovita in toamna-iarna de o cumplita epidemie de ciuma (nu-mi mai amintesc daca bubonica sau de alt fel), care avea sa se raspandeasca rapid si sa loveasca si Europa (y compris Romania) prin februarie-martie a.c. si care, desigur, avea sa faca pandemia de Covid 19 sa arate ca o gluma. 

   2. Mai recent, prin aprilie a.c., folosind aceleasi tehnici de clarviziune accesibile doar marilor initiati, nu prostimii de rand, domnu' Vali ne anunta ca in iunie-iulie 2021 (perioada din care mai avem o saptamana) vor izbucni revolte sangeroase si lupte de strada in Romania, iar politicienii vor fi haituiti si ucisi pe strazi intr-un mod atat de grafic ca se sparie gandul. 

   3. Tot cam pe-atunci, domnu' Vali ne anunta ca se retrage (a 217-a oara) de pe forumul Bursa pentru ca-i era teama de niste forte nenumite, tenebroase, care-l urmareau pentru ca scrie adevarul. Urma si o lichidare a activelor personale si o retragere fizica, in muntii Fagaras, cu cca un sfert de milion de euro cash, la punga (punga Kaufland, nu de oricare, imi amintesc cat de impresionat am fost de precizia descrierii), de unde urma sa pogoare ca o lumina calauzitoare, prin noiembrie 2021, dupa domolirea varsarilor de sange. 

   Vad ca atat razgandenia, cat si pogorarea s-au petrecut mult mai repede si deduc ca domnu' Vali a incins in munti niste chefuri pe cat de naprasnice, pe atat de costisitoare, de vreme ce-a reusit sa toace un sfert de milion de euro in nici trei luni. 

   Toate cele de mai sus nu sunt elucubratii - sau, in orice caz, nu sunt elucubratiile mele. Sunt rezumate din comentariile lu' domnu' Vali la diverse articole din Bursa din ultimele, sa zicem, 12 luni, chiar mai putin. Cine are timp de pierdut, n-are decat sa ia la mana gazeta si sa caute comentariile cu pricina. Aproape toate sunt absolut savuroase. 

   Americanii bine educati, domnu' Vali, au o formula politicoasa si diplomatica in cazuri fara speranta ca ale dvs. - you need professional help. 

   Aia mai putin educati, dar milosi, zic altfel - get a woman, man, get a life... 

   Altfel, trebuie sa fiu de acord ca forumul asta ar fi mult mai trist si mai plictisitor fara dvs.

  Ce ar trebui să facă autoritățile române pentru a atrage și convinge oamenii liberi să se vaccineze, având în vedere că încrederea în guvern e la cel mai redus nivel din istorie?

  Lamentările astea cu valul 4 și tulpina Delta nu au fundanent. Nu există date care sa arate că incidenta unui val 4 ar putea fi mai mare decât a valurilor de până acum, e doar o speculație de presă tabloidă. La fel cum nu exista date că vaccinații nu transmit mai departe boala.

  De altfel tot mai multa lume se îndoiește de eficienta acestui vaccin. 

  1. Iar panica are legătură cu faptul că economia Romaniei e praf, din cauza masurilor fasciste de până acum. Valul 4 va fi un val de falimente precedat de prăbușirea bursei care e estimata pentru sfârșitul lunii august.

   valul 4 va exista si probabil ca va fi puternic.

   se datoreaza vaccinurilor 

   cei vaccinati vor fi principalii protagonisti ai spitalelor si cimitirelor.

   cei nevaccinati scapa bine.  

  Problema vaccinarii se pune diferit la tineri fata de bătrâni. Tinerii suporta ușor boala in timp ce printre bătrâni face ravagii.aceasta este principala explicatiepentru care tinerii nu se vaccinează. In rândul acestora din urma pot apărea tulpini noi care sa devasteze din nou toată societatea. Se impune in acest sens nu atâta carantinare la nivel social cât izolarea individuală.nu garantează nimeni ca valul 4 va fi ultimul sau ca va fi mai slab decat 3. Ar fi înțelept sa ne pregătim pentru ce ar putea fi mai rău.

  1. asa ravagii face ca au murit 200 de oameni cu diagnostic principal covid si zeci de mii ca nu au avut acces in spital pentru boli grave . ar fi intelept sa nu mai punem botul la escroci .

  Nea Bendadi vinde tot, prăbușirea burselor in context de Covid vine negreșit in lunile ce urmează.

  In USA... Rate mari de vaccinare=rate mari de imbolnavire. Vezi Israel, UK... Trei presedinti care au refuzat vaccinul au murit: Pierre Nkurunziza (Burundi), John Magufuli (Haiti), Jovenel Moise (Haiti)... Ciudat, nu? Mykonos e parasit din cauza restrictiilor! Grecia da faliment turistic pe mana lui Mytzotakis! Imunitatea naturala e de 7 ori mai buna decat cea oferita de vaccin, deoarece memoria virusului ramane, in timp ce imunitatea conferita de vaccin e vulnerabila la noile tulpini!

  1. Cand vine valul 4! Plus, visul dictatorilor, carantinarea populatiei! Se vedea pe fata lui Macron cand vorbea despre pasaportul de intrare in restaurante, teatre etc... se vedea ca e ”jucat” de Puppeteer!

   Da; 11 000 morți de la vaccin dar peste 4 milioane la cei nevaccinați.

   Mulți au fost cu Covid, nu de Covid! Practic in Ro au murit vreo 300 de Covid, restul au fost cu Covid! In Ro mor anual dublu fata de bilanțul Covid din aproape 2 ani!

   Dintre vaccinatii infectați, fata de 4% dintre nevaccinați!

   Astea sunt vrajeli medievale ca au murit 4 milioane de covid. Nazistii au avut grija cand au lansat circul sa le ceara tuturor sa nu se faca autopsie. Tot felul de mutanti tampiti cred ca fara se se faca autopsie, se poate declara din 'talent' care este cauza deceselor.

   comparativ cu cei care mor de accidente de masina in ROmania ...300 morti doar de covid e o gluma infernala.... daca bagau miliardele alea de euro palmate in sanatate cu ocazia festivalului covid care a avut loc.... reduceau puternic numarul mortilor in accidente rutiere!

   dar deh.... e mai usor sa faci combinatii decat sa pui naibii osul la treaba.  

  cum sa ii atraga? cititi comentariile de aici si va veti da seama ca este imposibil. astia care comenteaza pe site nu au doar 4 clase si totusi se intrec care pe care in a elucubra pe teme conspirationiste. va dati seama ce va crede baba Rada de la Cucuietii din Vale cand ii va spune popa ca daca se vaccineaza i se inegreste pielea, ii cresc solzi si inca 4 urechi pe fiecare buca? cred ca succesul vaccinarii anti-covid ar fi asigurat doar de administrarea prealabila a unui vaccin anti-paranoia (ce pacat ca nu exista!), paranoia ce pare larg raspandita in randul "dacilor liberi"

  1. prietene, te-ai vaccinat, nu?

   ok, foarte bine.  

   eu iti doresc sanatate si multa tarie interioara sa rezisti la ce urmeaza undeva pe la anul... daca mai vrei vaccineaza-te din partea mea si cu a 10-a doza.  

   e pielea ta, corpul tau, sanatatea ta, decizia ta.  

   Sanatate iti doresc.  

   p.s. eu am incredere in sistemul meu imunitar (r) marca inregistrata Made by God! ... si nu dau 2 lei vechi pe firme fara experinta in vaccinuri aparute ca ciupercile dupa ploaie ... moderna, pfizer (divizia vaccinuri) etc... mai ales ca aceste vaccinuri pana in 2023/2024 au statut de VACCIN EXPERIMENTAL !  

   Te crezi hamster de laborator sa faca astia teste pe tine? Ok, eu sunt om, nu hamster.  

   p.p.s. Ia zi-i ...e bun oxidul de grafen din Pfizer? Gustos? Dar ce parere ai de SM-102 din Moderna ? dar de fertilizatorii agricoli din moderna, pfizer, AZ si Johnson ? Buni tare, nu ? Numa' vitamine vaccinurile astea covid!  

   faci ce vrei ma cu corpul tau dar nu ii trage si pe altii in groapa 

   QED. de oxidul ala Sosoaca ti-a zis?

   Pfizer’s COVID-19 vaccine does not contain graphene oxide, experts say 

   By The Associated Press 

   Graphene oxide is not among the ingredients found in Pfizer’s COVID-19 vaccine, despite alarmist claims to the contrary on social media. 

   Videos spreading widely on Instagram and Twitter on Thursday touted a report fr om Spain that allegedly claimed to find graphene oxide — a material made by oxidizing graphite — in a vial of the Pfizer shot. 

   “There’s no other reason for this to be in here except to murder people,” said a woman in one of the videos. 

   The woman also baselessly claimed the compound would cause an inflammatory immune reaction called a cytokine storm in people who got the vaccine. 

   In reality, there’s no graphene oxide in the Pfizer vaccine, according to the ingredient list and Kit Longley, senior manager of science media relations at Pfizer. 

   There’s also no evidence to suggest the Pfizer vaccine would cause a cytokine storm, Longley said. The coronavirus itself, however, has caused this type of immune response in some patients. 

   Chemical and medical experts who are not associated with Pfizer confirmed to The Associated Press that there is no way graphene oxide would be found in the vaccine. 

   “It is not in the ingredient list and there is no way it could be present,” said Allen Myerson, a professor of chemical engineering at the Massachusetts Institute of Technology. 

   “Utter nonsense,” said Dr. Paul Offit, a vaccine expert at the Children’s Hospital of Philadelphia. 

   There has been research on potentially using graphene oxide in other vaccines, but the amounts would not be toxic to human cells, according to Johns Hopkins infectious disease specialist Dr. Amesh Adalja. 

   The report cited in some of the viral posts lists Spain’s University of Almeria on its title page, and appears to be written by a professor at the university. 

   The university has said it was not involved in research indicating the presence of graphene in the vaccine. 

   The university added in a statement that it supports vaccines and disavows the conclusions of the professor’s unofficial report. 

   The report has not been peer reviewed and is not published in a scientific journal. It includes a disclaimer that its findings do not represent any institutional position of the university. 

   Care "experti" au spus? Nu v-ati convins ca doar un mic grup de experti sunt cei care stiu absolut totul despre vaccin si pseudo boala Doar ei se pot exprima, doar ei au acces la media, ptr ca doar ei reprezinta intersele meschine ale unora.

   Bravo! Esti cult in cap. Poti sa stai in genunchi ca sa ceri iertare de la blm, cdc onu, oms si apoi sa te duci sa mai faca aia experiente pe tine.

   ...

   Toti oamenii trebuie sa se vaccineze. Idiotii de mai multe ori. Apoi se trece la vaccinarea animalelor, pestilor si plantelor.

  ...

  1. ...

   ...

   Da-ti adresa de mail bai cocalare.

  ...

  1. ...

   ...

  mai rau? da, sigur, cum a fost si cu precedenta sperietoare, varianta alpha. si in final am avut mai putine cazuri (oficiale) decat in valul precedent si sigur mai putine decat marea britanie (inclusiv raportat la populatie). iar epidemiile nu sunt egalitariste, daca intr-un loc prind cheag, nu inseamna ca va fi la fel peste tot.

  s a revarsat iar in comentarii

  Noi nu ne vaccinam. Avem incredere in sistemul nostru imunitar si in Dumnezeu.

  1. bravo!

   hai sa iti zic ceva: mortalitatea la covid e de sub 0.7% (includem batranii si comorbiditatile) ... dar ce risti de la vaccin... mama,mama! ....  

   Eu am ales sa ma bazez pe mecanismele lui Dumnezeu din corpul meu, nu am nevoie de zeama lor satanista. Daca dau coltu ' , e ok, e o decizie asumata, nu imi e frica - ma duc sa stau la o vorba cu Dumnezeu.  

   Dar nici daca ma straduiesc nu dau coltu 'de la covid cu 0.7% mortalitate! Gripa normala (tulpinele A si B) are mortalitate de 2%.  

   Covid asta .... e virus politic care aduce dictatura si erodeaza drepturile si libertatile oamenilor! ...e pretextul sa se joace niste fraieri de-a dictatorii in lume, da-i in mortii lor de mincinosi tiranici care sunt ei...  

  O catastrofă se dezvăluie

  Articol de Gilad Atzmon 

  Pe 9 iulie, am aflat că Pfizer a planificat să solicite autorităților de reglementare americane și europene să autorizeze o doză de rapel urgentă a vaccinului său COVID-19, „Pe baza dovezilor unui risc mai mare de infecție la șase luni după inoculare și răspândirea variantei Delta foarte contagioase.” În aceeași zi, am aflat, de asemenea, că FDA și CDC nu erau foarte entuziasmați de această idee. Într-o declarație comună, ambele instituții au anunțat că „americanii care au fost complet vaccinați nu au nevoie de un vaccin de rapel COVID-19 în acest moment”. Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a mai spus că „a fost prea devreme pentru a stabili dacă vor fi solicitate mai mult de cele două fotografii necesare în prezent, spunând că este încrezător pentru moment că regimul stabilit este suficient”. Mai târziu în acea zi s-a dezvăluit că cererea de rapel de urgență a lui Pfizer a fost inițiată în urma unor date catastrofale din Israel. 

  Căutând un indiciu în surse media ebraica, am dat peste o revelație spectaculoasă din 6 iulie care a arătat că aproximativ 85% din noii infecțati cu COVID Delta din Israel sunt complet vaccinati. Datele de mai sus sugerează că, în timp ce în grupa de vârstă cea mai tânără (20-29), cei vaccinați au fost aproximativ 2,3 supra-reprezentați printre cazurile de infecție cu COVID. În unele grupe de vârstă mai în vârstă (50-59 de exemplu), vaccinații au fost supra-reprezentați chiar și de peste 15 ori. Ar trebui să luăm în considerare faptul că în Israel majoritatea persoanelor în vârstă sunt complet vaccinate. Și totuși, din moment ce în Israel doar 57% din populație este complet vaccinată, s-ar putea aștepta ca echilibrul dintre cazurile Delta în Israel să fie împărțit la o rată care nu depășește raportul de 6: 4 dintre cei vaccinați și cei nevaccinați. Este clar că nu este cazul. 

  În medie, conform datelor de mai sus, vaccinații sunt mai predispuși să prindă delta cu un raport de 5: 1 în medie. 

  Fiind ușor suspicios cu privire la datele de mai sus și la originea lor, am cerut partenerilor mei israelieni să urmărească documentul oficial al guvernului care ar putea confirma numerele de mai sus. În câteva minute, anunțul Ministerului Sănătății israelian pentru 6 iulie a apărut în căsuța mea de e-mail și validează constatarea de mai sus. Cele mai semnificative informații sunt produse de următorul tabel. Studiul de mai sus relevă faptul că, în timp ce în februarie 2020 (31 / 1-27 / 2) persoanele nevaccinate au dominat cazurile de COVID cu un raport de 20: 1, șase luni mai târziu în iunie 2020 (6 / 6-3 / 7), este de fapt vaccinații care sunt predispuși să fie infectați cu un raport de 5: 1. 

  Vaccinații sunt cei care dezvoltă simptome cu un raport de 5: 1. Vaccinatul este cel mai probabil să fie spitalizat și să dezvolte boli critice. 

  Dacă Israelul a fost un „experiment mondial”, așa cum l-a prezentat Benjamin Netanyahu într-o etapă, acest experiment se transformă acum într-un dezastru (cel puțin pentru cei vaccinați). 

  În Israel, vaccinații se infectează într-un ritm în creștere și, ca atare, răspândesc virusul, mai degrabă decât îl opresc. Avem, de asemenea, un motiv întemeiat să credem că restul lumii occidentale va asista la un model similar, așa cum a urmat doctrina israeliană a vaccinului. Oamenilor le place să se joace cu statistici și să tragă concluziile care le convin. Dacă doar 11 din cele 1271 de cazuri vaccinate dezvoltă boli critice, avem de-a face cu puțin mai puțin de 1% din vaccinurile care dezvoltă boli critice. În același timp, mai mult de 2% dintre cei nevaccinați dezvoltă boli critice. 

  Cu toate acestea, din moment ce cazurile Delta sunt de 5 ori mai frecvente în rândul celor vaccinați pe măsură ce trece timpul, aș putea sugera că ne confruntăm cu un posibil dezastru emergent în ceea ce privește vaccinarea cu Pfizer. 

  Presupun că oamenii de știință Pfizer înțeleg bine toate acestea și de aceea au cerut o aprobare imediată a rapelului. 

  1. "Dacă Israelul a fost un „experiment mondial”, așa cum l-a prezentat Benjamin Netanyahu într-o etapă, acest experiment se transformă acum într-un dezastru (cel puțin pentru cei vaccinați). "

   evident ca da... primii care cad vor fi vaccinatii!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro