FP: Depozitarul Central a finalizat decontarea tranzacţiilor aferente ofertei de răscumpărare

F.A.
Piaţa de Capital /

Depozitarul Central a finalizat decontarea tranzacţiilor aferente Ofertei Publice de Cumpărare iniţiate de Fondul Proprietatea (FP) în cadrul celui de-al doilea program de răscumpărare, informează astăzi Franklin Templeton, în calitate de administrator unic al FP.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, în ceea ce priveşte comisioanele de reglementare plătite de Fond în legătură cu ofertă, acestea au fost următoarele:

a) Comisioane plătibile Autorităţii de Supraveghere Financiară: 9.000.000 RON reprezentând 1,5% din valoarea Ofertei;

b) Comisioane plătibile Bursei de Valori Bucureşti: 1.296.000 RON reprezentând 0,216% din preţul acţiunilor cumpărate în cadrul Ofertei;

c) Comisioane plătibile Depozitarului Central: 51.000 RON reprezentând 0,0085% din preţul acţiunilor cumpărate în cadrul Ofertei.

"În ceea ce priveşte comisioanele intermediarilor, acestea au fost în concordanţă cu contractul de intermediere, ale căror prevederi au fost negociate de către Administratorul Fondului, însă detaliile exacte nu pot fi făcute publice datorită obligaţiei de confidenţialitate", potrivit sursei citate.

Programul de răscumpărare accelerată a 600 de milioane de acţiuni proprii, reprezentând 4,35% din capitalul social ale "Fondului Proprietatea", la preţul 1 leu/acţiune s-a încheiat în data de 14 noiembrie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS