Abonament gratuit

Hidroelectrica lansează procedura de achiziţie de servicii juridice, pentru Iistare

F.D.
Piaţa de Capital /

Hidroelectrica lansează procedura de achiziţie de servicii juridice, pentru Iistare

Hidroelectrica a lansat astăzi procedura de achiztie de Servicii avocaţiale de consultanţă şi asistenţă juridică ale unui consultant juridic internaţional care va întrerprinde toate măsurile necesare în scopul îndeplinirii cerinţelor impuse pe pieţele de capital în legătura cu procedura de ofertă publică prevazută de H.G nr 1066/2013 cu modificările şi completările ulterioare". Valoarea estimată a contractului se ridică la 700.000 de euro fără TVA, informează biroul de presă al Hidroelectrica.

Anunţul publicitar (nr. anunt AD1129728/12.02.2020) privind contractarea serviciilor poate fi consultat în SEAP, secţiunea Publicitate anunţuri, şi este însoţit de caietul de sarcini. Ofertele pot fi depuse la registratura Hidroelectrica, la adresa Bd-ul Ion Mihalache nr. 15-17, sectro 1 , Bucuresti, până la data de 6 martie, orele 12:oo.

Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica, a declarat:"Hidroelectrica a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte procesul de listare. Ne pregătim intens pentru acest proiect, pe care îl dorim si credem ca va fi unul de succes. Am parcurs etape importante, în primul rând prin stabilirea unei direcţii clare de urmat în chestiunea investiţiilor istorice, fapt ce ne-a permis obţinerea unei opinii fără rezerve din partea auditorului independent, netezind astfel - încă de anul trecut, calea către listare.

La acest moment ne aflăm în fază de selecţie pentru equity adviser şi astăzi, iată, am lansat procedura de selecţie a consultantului juridic. Intenţionăm să folosim capitalul atras prin listare pentru a dezvolta şi consolida compania şi sperăm ca România să intre într-o etapă de stabilitate şi predictibilitate legislativă astfel încât să poată fi recâştigată încrederea investitorilor. Hidroelectrica are potenţialul de a deveni un fanion al energeticii româneşti şi intenţionăm să valorificăm toate oportunităţile pe care piaţa naţională sau regională le oferă. Suntem pregătiţi de competiţie pe pieţele europene".

Hidroelectrica reaminteşte faptul că decizia de listare a 10% din acţiunile producătorului de energie electrică a fost luată în anul 2013 prin HG 1066 pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale "Hidroelectrica" - S.A. Bucureşti, modificată ulterior prin HG 987/2017, mai informează sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie