Gala BURSA 2019Gala BURSA 2019
Revista BURSA Construcţiilor

iHunt se listează pe AeRO

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Compania iHunt Technology, înfiinţată în anul 2015, urmează să se listeze pe piaţa AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a declarat, astăzi, Cezar Stroe, directorul general al producatorului sub brand propriu şi importatorului de telefoane mobile şi echipamente electronice, în cadrul lansării celei de-a treia ediţii a programului Made in Romania: Liga BVB.

Reprezentantul iHunt a spus: "Pentru noi, proiectul Made in Romania, a avut un impact semnificativ astfel încât am decis să listăm compania la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO. Această decizie a venit acum ceva timp, astfel încât în acest moment mai avem doar câţiva paşi până la a o concretiza".

Conform lui Cezar Stroe, după listare, iHunt va deveni primul magazin online şi primul brand de telefoane mobile electronice a căror titluri vor fi tranzacţionate la BVB.

"Încă de la început, iHunt a pornit bazându-se pe o strategie sănătoasă, astfel încât de la an la an am avut o cifră de afaceri din ce în ce mai mare, fiind profitabili tot timpul", a mai spus directorul companiei.

În anul 2017, iHunt Technology a avut o cifră de afaceri de 24,06 milioane de lei, cu 83,4% peste cea obţinută în anul 2016, în timp ce profitul net s-a situat la 2,14 milioane de lei, cu 6,5% mai mare decât cel din anul anterior.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS