ÎN MAI PUŢIN DE UN AN DE LA LANSARE,Fondul Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 milioane euro

R.R.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Andrei Gemeneanu şi Dragoş Petre

Andrei Gemeneanu şi Dragoş Petre

Morphosis Capital Fund I vrea să investească între 5 şi 15 milioane de euro în companii care operează în sectorul bunurilor de larg consum, cel al serviciilor medicale, sectorul tehnologic şi în serviciile business-to-business 

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai puţin de un an de la lansarea sa pe piaţă, a anunţat compania printr-un comunicat.

Reprezentanţii Morphosis Capital Fund I susţin că intenţionează să investească între 5 şi 15 milioane de euro în companii care operează în sectoare, precum cel al bunurilor de larg consum, în servicii medicale, dar şi în sectorul tehnologic şi în serviciile business-to-business.

MC Fund I este unul dintre cele mai mari fonduri de private equity de la noi din ţară care îşi propune să investească în IMM-uri locale ce activează în patru sectoare, se mai arată în comunicat.

Andrei Gemeneanu, Managing Partner Morphosis Capital, a declarat: "Suntem bucuroşi că am atins pragul de 50 de milioane de euro şi ne dorim să colaborăm cu antreprenori vizionari care doresc să-şi transforme companiile în campioni naţionali şi, de ce nu, internaţionali. Mediul de afaceri local, dar şi România în ansamblu, va beneficia de această investiţie. Vrem să demonstrăm că fondurile de private equity au un impact pozitiv asupra ecosistemului antreprenorial, fapt dovedit în multe alte ţări dezvoltate."

Potrivit comunicatului transmis, firma Morphosis Capital a fost fondată de patru antreprenori români, Simona Gemeneanu, Gabriela Dumitru, Andrei Gemeneanu şi Dragoş Petre, cu sprijinul a doi profesionişti în private equity cu experienţă internaţională. Cei patru parteneri fondatori deţin, împreună, peste 40 de ani de experienţă pe plan internaţional, în industria de private equity.

Principalul investitor al MC Fund I este Fondul European de Investiţii, prin Programul Operaţional Regional co-finanţat de Fondul European de Dezvoltare Regională.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS