Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ÎNTRE 13 ŞI 17 IANUARIEBanca Transilvania şi-a răscumpărat 3,74 milioane acţiuni

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Banca Transilvania şi-a răscumpărat 3,74 milioane acţiuni

Banca Transilvania (TLV), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), şi-a răscumpărat 3,743 milioane de acţiuni, între 13 şi 17 ianuarie, pentru care a plătit circa 9,83 milioane de lei, informează instituţia de credit din Cluj, printr-un raport remis ieri operatorului pieţei noastre de capital.

Titlurile, ce au fost achiziţionate la preţuri situate între 2,6133 lei şi 2,6345 lei, fac parte din programul aprobat de acţionarii băncii în luna aprilie a anului trecut.

Atunci, acţionarii TLV au dat undă verde pentru răscumpărarea a cel mult 35 milioane de acţiuni, echivalentul a maxim 0,7268% din capitalul băncii, achiziţiile realizându-se la preţurile din piaţă, dar care nu poate fi mai mare de 4 lei/titlu.

După un alt program de răscumpărare din prima parte a anului trecut, Banca Transilvania a anunţat, în finalul lunii mai 2018, că urmează să acorde gratuit 30 milioane de acţiuni, echivalentul a 0,62378% din capitalul social de atunci al băncii, angajaţilor cu performanţe bune în activitate, respectiv membrii ai Consiliului de Administraţie, ai conducerii, directori, dealeri şi angajaţi din subsidiare.

Banca Transilvania este una dintre cele trei companii de la BVB care îndeplinesc criteriile de lichiditate aferente pieţelor emergente secundare conform standardelor agenţiei de rating FTSE Russell, catgorie în care bursa noastră va intra din toamna anului viitor. În plus, societatea este cea mai bine clasată companie a pieţei noastre de capital în indicele MSCI Frontier Markets.

Valoarea de piaţă a instituţiei de credit din Cluj este de 13,691 miliarde de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS