LUCIAN BODE:"Misiunea de sprijin pe care România a oferit-o autorităţilor franceze în lupta cu incendiile de vegetaţie s-a încheiat cu bine "

V.G.
Politică / 20 august

"Misiunea de sprijin pe care România a oferit-o autorităţilor franceze în lupta cu incendiile de vegetaţie s-a încheiat cu bine "

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, ieri, un mesaj la finalizarea misiunii pe care 77 de pompieri români au îndeplinit-o în Franţa, unde au ajutat la stingerea incendiilor de vegetaţie. "Ne-aţi făcut mândri prin tot ceea ce aţi realizat", le-a transmis ministrul pompierilor, apreciindu-le profesionalismul, informează News.ro.

"Misiunea de sprijin pe care România a oferit-o autorităţilor franceze în lupta cu incendiile de vegetaţie s-a încheiat cu bine. Cei 77 de pompieri români, care au fost în prima linie în lupta cu incendiile puternice din Franţa, sunt în drum spre casă. Imaginile cu salvatorii noştri în acţiune promovate în toate mediile on-line, în presa franceză şi europeană, sunt grăitoare pentru profesionalismul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care au dat din nou dovadă", a scris, ieri, pe Facebook, Lucian Bode.

Ministrul de Interne afirmă că "solidaritatea este cel mai puternic sentiment şi asta îi uneşte pe salvatorii de pretutindeni în misiunile lor, de multe ori extrem de dificile.".

"Solidaritatea europeană manifestată prin Mecanismul de Protecţie Civilă este puternică şi şi-a dovedit din nou valoarea! Şi de această dată, pompierii români au fost la înălţime, iar prestaţia lor a fost apreciată nu doar de autorităţile franceze, dar mai ales de naţiunea franceză care le este recunoscătoare pentru protecţia oferită. Mă alătur celor care le-au strâns mâinile salvatorilor români în semn de mulţumire şi îmi exprim recunoştinţa şi admiraţia pentru toate eforturile şi sacrificiile făcute în efortul de salvare de vieţi şi de protejare a comunităţilor afectate de incendiile devastatoare", a mai scris Bode.

Acesta a avut şi un mesaj pentru pompierii care au participat la misiune: "Ne-aţi făcut mândri prin tot ceea ce aţi realizat. Sunteţi adevăraţi profesionişti, aşa cum au scris şi jurnaliştii francezi. Aţi demonstrat, încă o dată, că România are un nivel ridicat de expertiză în gestionarea situaţiilor de urgenţă, iar mesajele de mulţumire, din partea locuitorilor din zonele în care aţi intervenit, stau drept mărturie".

România a trimis în Franţa 77de pompieri şi mijloace tehnice pentru a ajuta autorităţile din Franţa sa lupte cu incendiile de vegetaţie.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro