Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Norofert vrea să se listeze pe AeRo

V.D.
Piaţa de Capital /

Norofert vrea să se listeze pe AeRo

Norofert Group şi-a anunţat intenţia de a lansa o ofertă de plasament privat prin care vrea să se împrumute cu 1 milion de euro din piaţă, în această primăvară, potrivit unui comunicat remis luni StartupCafe.ro, în care se mai menţionează că din acustui an firma se va lista pe piaţa AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), prin vânzarea a circa 30-40% din acţiunile companiei.

Pe termen lung, Norofert spune că îşi propune să deschidă un institut de cercetare în agricultura organică.

În prezent, firma românească realizează îngrăşăminte destinate agriculturii ecologice, pe baza tehnologiei proprii Bio Chain, care utilizează materii prime de origine vegetală şi animală, componente bacteriene şi microorganisme. Norofert produce şi fitosanitare organice, cum ar fi insecticide şi fungicide, fertilizatoare foliare si tratament de sămânţă. În august 2018, Norofert şi-a lansat produsele sun formă dă tablete efervescente, cu o serie de avantaje: a înlăturat riscul de fermentare la temperaturi ridicate, a extins durata de depozitare a produsului la 5 ani, a redus spaţiul de stocare şi transport.

La sfârşitul anului 2018, firma românească a demarat operaţiunile de extindere în afara României, semnând primele contracte cu distribuitori din Republica Moldova şi Grecia intenţionând să se extindă în continuare în Bulgaria şi Croaţia în 2019.

Firma, care este activă din anul 2000, are în prezent 21 de angajaţi în cele trei entităţi din grup - Norofert Eco, Norofert Organics şi Norofert Fitofarma.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cam slabuta, dar imi place ca e un nou sector la bvb, am avut combinate listate nu sufragerii, tot asa poate vine unul ce vinde suruburi si vom zice ca se listeaza unul din industria auto

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS