Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim şi CCIB - expoziţie de pictură cu vânzare, în scop caritabil

C.P.
Comunicate de presă / 04 decembrie 2019

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim şi CCIB - expoziţie de pictură cu vânzare, în scop caritabil

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, organizează luni, 9 decembrie 2019, la ora 17:30, o expoziţie de pictură cu vânzare în scop caritabil. La deschidere va fi prezentă doamna profesor doctor Anca Gheorghiu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, autoarea majorităţii exponatelor. Evenimentul va avea loc în foaierul sălii "Carol I" din incinta Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Expoziţia va fi deschisă până vineri, 13 decembrie.

Suma obţinută în urmă vânzării tablourilor va fi donată către Secţia de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu" din Bucureşti.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), eminamente creştin, este unicul moştenitor şi continuator legitim al spiritului şi tradiţiei Ordinului Templier medieval înfiinţat în 1118 la Ierusalim şi are ca scop apărarea credinţei şi a religiei creştine, promovarea virtuţilor cavalereşti şi ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Ordinul este prezent în România din anul 2003 şi îşi desfăşoară activitatea prin intermediul Asociaţiei "Magnus Prioratus Romaniae", organizaţie privată, autonomă, voluntară, apolitică şi non-profit.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică. Are ca scop reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti în vederea dezvoltării comerţului, a industriei, a agriculturii şi a serviciilor corespunzătore cerinţelor economiei de piaţă. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ Bucureşti, indiferent de forma de organizare şi funcţionare sau denumirea avută de la înfiinţare, în 1868, până în prezent, fiind practic nedesfiinţată de-a lungul istoriei sale.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Astia-s francmasonii care se joaca de-a Templierii sau Ordinul catolic cu acelasi nume? Pentru ca daca-s francmasoni, sunt orice, numai crestini nu. Indiferent ce-ar pretinde ei.

    1. Buna ziua,

      OSMTH nu sunt francmasonii. Este Ordinul crestin. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2444
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8603
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.8836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro