Abonament gratuit

Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari în modernizare de benzinării

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari în modernizare de benzinării

Compania Rompetrol Downstream, parte a KMG International, investeşte peste 18 milioane de dolari în modernizarea unui număr de 90 de benzinării. Proiectul, care urmează să fie finalizat până la finalul acestui an, a fost realizat în parte, 38 de staţii de distribuţie carburanţi fiind modernizate în primele şapte luni ale lui 2014, arată un comunicat de presă.

Acesta precizează: "Rompetrol Downstream, membră a KMG International, a modernizat în primele şapte luni din acest an, 38 de staţii de distribuţie carburanţi, prin înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, precum şi lucrări exterioare. Până la sfârşitul anului, vor fi finalizate lucrările la alte 52 de benzinării, inclusiv modernizarea a 20 de magazine din cadrul staţiilor, o investiţie totală estimată la peste 18 milioane de dolari".

Staţiile alese pentru modernizare sunt cele poziţionate pe rutele importante, precum şi cele care oferă proximitate maximă clienţilor, principalele oraşe unde au fost modernizate aceste staţii fiind Bucureşti, Constanţa, Braşov, Arad, Craiova, Bacău, Ploieşti, precum şi cele situate pe Autostrada Soarelui.

Comunicatul precizează că vor fi modernizate şi magazinele din cadrul staţiilor.

În ţara noastră, Rompetrol operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

Parte din grupul kazah de petrol şi gaze KazMunayGas, KMG International operează peste 1.000 de puncte de distribuţie a carburanţilor, sub mărcile Rompetrol şi Dyneff, în România, Franţa, Spania, Republica Moldova, Georgia, Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie