Startup-ul Sessions obţine o finanţare seed de 4.5 milioane de dolari

G.D.
Companii / 27 iulie

Radu Negulescu şi Radu Ţintescu

Radu Negulescu şi Radu Ţintescu

Startup-ul românesc Sessions dezvoltă o platformă de comunicare şi colaborare care îmbunătăţeşte şi eficientizează interacţiunile video dintre companii şi clienţii lor, con-form unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în 2020, când pandemia a cauzat o tranziţie către munca la dis-tanţă, fondatorii Radu Negulescu şi Radu Ţintescu, constatând limitările sistemelor clasice de video-conferinţe, identifică oportunitatea regândirii acestora - în special pentru sesiuni complexe de lucru.

Prin integrarea fluidă a proceselor şi aplicaţiilor necesare pregătirii sesiunilor de lucru şi centralizarea datelor într-un singur loc, Sessions reproiectează întreaga experienţă a întâlnirilor video, punând accent pe eficienţă şi interactivitate.

După ce în 2021 a fost desemnat de Product Hunt produsul anului la categoria "Work from Anywhere", a dobândit recunoaştere globală, ajungând să susţină mii de echipe din domeniile vânzărilor, marketingului şi customer success să îşi îmbunătăţească ac-tivitatea.

De la sesiuni de vânzări şi prezentări de produs, până la webinarii de marketing sau traininguri, Sessions oferă toate funcţionalităţile necesare pregătirii şi desfăşurării acestora. Mai mult, asigură livrarea conţinutului dorit şi acces la orice informaţie aferentă întâlnirilor, dar şi integrarea cu aplicaţii de colaborare precum Google Drive, Miro şi multe altele, toate în acelaşi spaţiu de lucru, subliniază sursa citată.

"Modul în care lucrăm s-a transformat radical în ultima perioadă. Majoritatea interacţiu-nilor cu clienţii se petrec acum online, dar întâlnirile virtuale încă nu au structura, en-ergia, informaţiile şi interactivitatea necesare pentru a fi cu adevărat productive. De aceea, ne-am propus să transformăm fiecare apel video într-o sesiune extrem de valoroasă", a declarat Radu Negulescu, fondator şi CEO al Sessions.

"Nevoile companiilor în privinţa videoconferinţelor şi colaborării online s-au schimbat mult în ultimii ani, dar platformele au rămas practic la fel. Gândite ca instrumente ce deservesc un singur scop, acestea duc la experienţe fragmentate şi nu acoperă efi-cient noile scenarii existente în piaţă. În schimb, Sessions este o platformă care răspunde eficient acestor situaţii, oferind în acelaşi timp o experienţă interactivă şi flu-idă indiferent de complexitatea sesiunilor", a declarat Dan Lupu, partener la Earlybird, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

18 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8793
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8008
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0325
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7839
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.7882

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro