Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

TeraGlass şi-a majorat cifra de afaceri cu 26% în 2018

R.R.
Ziarul BURSA #Companii /

60% dintre clienţii companiei provin din străinătate 

Cifra de afaceri a TeraGlass, parte a Grupului TeraPlast, a crescut cu 26% în 2018, în condiţiile în care capacitatea de producţie a companiei a fost ocupată în proporţie de 90% a anunţat ieri societatea printr-un comunicat.

Conform informaţiilor transmise, peste 70% din cifra de afaceri a companiei provine din activitatea de export, produsele TeraGlass ajungând, anul trecut, în 12 ţări europene precum Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia, 60% dintre clienţii TeraGlass fiind din străinătate.

Lorant Sas, directorul general al TeraGlass, a declarat: "Reţeaua de distribuţie a TeraGlass a ajuns să deservească lunar, la export, peste 500 de magazine, iar investiţiile în curs de implementare ne vor ajuta să răspundem cererii ascendente de pe piaţa internă şi cea externă".

În vederea extinderii capacităţii de producţie, în 2018, TeraGlass a demarat un proiect finanţat prin schema de ajutor de stat, în valoare totală de 3,5 milioane de euro, mai notează comunicatul, care mai arată că proiectul vizează crearea unui nou flux, complet automatizat, pentru producţia ferestrelor şi uşilor din PVC, proces ce va contribui la creşterea capacităţii de producţie şi a productivităţii muncii, suplinind cererea aflată în creştere.

Fabrica TeraGlass, localizată în municipiul Bis-triţa, produce ferestre şi uşi din PVC, paneluri şi panouri ornamentale şi confecţii din aluminiu, având o capacitate anuală de peste 120.000 de unităţi. În prezent, compania are 125 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie