Toţi pasagerii unui zbor din Grecia obligaţi la carantină şi numiţi "Covidioţi"

A.P.
Internaţional / 31 august 2020

Toţi pasagerii unui zbor din Grecia obligaţi la carantină şi numiţi "Covidioţi"

Aproape 200 de pasageri de la bordul unei aeronave TUI care zburau de pe insula greacă Zante către Cardiff au fost obligaţi să se autoizoleze după ce au fost confirmate 16 cazuri de coronavirus, potrivit BBC.

Unul dintre pasageri a spus că zborul TUI a fost plin de "covidioţi" şi "echipaj inept lipsit de interes" cu privire la respectarea regulilor anti-covid. Un alt pasager a afirmat că "nu există prea mult control al regulilor".

Compania aeriană TUI a spus că siguranţa este o prioritate şi este îngrijorată de revendicări.

"Echipajul nostru este instruit la cele mai înalte standarde", a declarat compania aeriană, informând: "O anchetă completă este în curs de desfăşurare, deoarece aceste preocupări nu au fost raportate în timpul zborului sau mai devreme de astăzi."

Cei 193 de pasageri şi echipajul care se aflau la bordul zborului pe 25 august sunt rugaţi să se autoizoleze timp de două săptămâni.

Oficialii din domeniul sănătăţii au declarat că şapte persoane din trei părţi diferite ar fi fost potenţial infecţioase la bordul aeronavei.

Grecia şi insulele sale rămân pe lista guvernului britanic al ţărilor scutite de carantină, ceea ce înseamnă că turiştii nu trebuie să se autoizoleze la întoarcere.

Dar Oficiul pentru Externe şi Commonwealth (FCO) şi-a actualizat sfaturile de călătorie pentru Zante pe 29 august pentru a reflecta restricţiile locale împotriva pandemiei de coronavirus instituite pe insulă.

Stephanie Whitfield, care se număra printre turiştii de la bordul aeronavei, a spus că ea şi soţul ei au decis să se autoizoleze înainte de a afla chiar şi despre cazurile pozitive: "Acest zbor a fost un dezastru. Cel de lângă mine avea masca în jurul gâtului. Nu numai că nimeni de la compania aeriană nu l-a tras la răspundere, dar i-au oferit şi o băutură gratuită când a spus că ştie un membru al echipajului".

Aceasta a adăugat: "O mulţime de oameni îşi luau măştile şi se plimbau pe culoar pentru a vorbi cu ceilalţi. De îndată ce zborul a aterizat, o mulţime de oameni şi-au dat jos măştile. Zborul era plin de «covidioţi» egoişti şi de un echipaj inept, lipsit total de interes".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

21 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0148
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5251
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5099
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.5144

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro