Touroperatorul IRI Travel nu mai vinde pachete turistice expuse coronavirusului

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 25 februarie 2020

Touroperatorul IRI Travel a anunţat că nu va mai vinde pachete turistice către Italia şi alte state expuse epidemiei de coronavirus, oprind operaţiunile către aceste ţări timp de o lună.

În prezent, IRI Travel are oferte către nordul Italiei, pachete către cele mai cunoscute destinaţii de schi, dar şi către Austria care tocmai a anunţat că opreşte anumite operaţiuni de transport care vin din această ţară.

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel, a declarat: "Am luat această decizie pentru că nu dorim să contribuim la răspândirea epidemiei de coronavirus. Preţuim mai mult sănătatea turiştilor noştri pe care nu dorim să-i expunem anumitor riscuri doar de dragul profitului. De asemenea, dorim să ne protejăm şi angajaţii care se deplasau către astfel de destinaţii".

Directorul companiei a mai precizat că în cursul zilei de ieri, toate ofertele către destinaţiile cu risc mare de infecţie au fost scoase de pe site, iar partenerii din ţară vor fi anunţaţi că pentru o lună de zile, ofertele de acest gen nu vor mai fi disponibile.

"Către Italia avem oferte pentru 12 regiuni, majoritatea acestora fiind în nordul ţării. Mai mult, dacă acest fenomen contagios va continua, ne gândim să impunem aceleaşi măsuri şi pentru destinaţiile de vară din sudul Italiei", a mai afirmat Lucian Bădîrcea.

Domnia sa a mai adăugat: "Precizăm că prin anularea pachetelor noastre nu dorim să dăm un semnal de panică în piaţa turismului, ci doar alegem să fim precauţi şi responsabili cu privire la posibilele contaminări la care ar putea fi expuşi turiştii noştri".

Dacă situaţia o va impune, touroperatorul a anunţat că va lua aceeaşi decizie şi cu privire la destinaţiile învecinate Italiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb