Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

VALENTIN NORBERT ŢĂRUŞ, FARMACEUTICA REMEDIA:"Avem drept obiectiv atragerea de capital prin BVB"

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Consiliul de Administraţie al Farmaceutica Remedia (RMAH) are drept obiectiv atragerea de capital prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a precizat ieri, Valentin Norbert Ţăruş, director şi preşedinte al companiei, în cadrul unei conferinţe de presă, domnia sa punctând că este posibil ca majorarea de capital să aibă loc chiar în acest an. Valentin Norbert Ţăruş a declarat: "La nivelul Conducerii de Administraţie avem drept obiectiv evaluarea posibilităţilor pentru realizarea de parteneriate cu firme medii din domeniu, pentru a ne consolida poziţia pe care o avem în piaţă. Totodată, mai avem drept obiectiv şi atragerea de capital, prin activarea mecanismelor specifice pieţei de capital. Purtăm unele discuţii care s-ar putea materializa chiar în acest an".

Totodată, domnul Ţăruş a precizat că, în momentul actual, pentru companie este dificil să îşi menţină farmaciile din Bucureşti, astfel încât conducerea societăţii are în vedere eficientizarea activităţii în viitorul apropiat, ceea ce implică şi o posibilă închidere a unor farmacii.

Farmaceutica Remedia operează circa 100 de farmacii în întreaga ţară, dintre care 20 sunt în Bucureşti.

Pentru anul trecut, emitentul a raportat o cifră de afaceri netă de 464,04 milioane de lei, cu 32,12% în creştere faţă de cea din 2017, în timp ce profitul net a fost de 3,048 milioane de lei, în scădere cu 19,04%, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Valoarea de piaţă a companiei la BVB este de 46,6 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS